• Robert De Niro a spus că va aranja „întâlniri speciale de joacă” cu Al Pacino și „cei mai mici copii” ai lor.
  • Robert De Niro a anunțat nașterea celui de-al șaptelea copil în timpul unui interviu cu ET Canada în aprilie.
  • Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, așteaptă un copil cu Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, în vară.

Robert De Niro a spus că va aranja întâlniri speciale de joacă cu prietenul său Al Pacino. Starul din Taxi Driver, în vârstă de 79 de ani, și Tiffany Chen, în vârstă de 45 de ani, și-au întâmpinat fiica Gia Virginia Chen-De Niro, în aprilie, la începutul acestui an, iar Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, așteaptă un copil cu Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, în vară. În timpul unui interviu la Festivalul de la Tribeca, Robert a fost întrebat dacă se va întâlni cu Al pentru întâlniri de joacă, scrie Daily Star.

Starul de la Hollywood a spus: „Bună întrebare”. De asemenea, a fost întrebat cum plănuiește să petreacă Ziua Tatălui, iar câștigătorul Oscar a răspuns „pur și simplu, cu toată lumea”. Vorbind direct despre paternitate și despre a avea un copil, el a spus: „Voi avea unul nou în fiecare an”.

De asemenea, Robert de Niro a fost întrebat dacă a schimbat încă scutece și a recunoscut că nu a schimbat. Vedeta are deja șase copii – actrița Drena, 51 de ani; broker imobiliar Raphael, 46 de ani; gemenii Julian și Aaron, 27 de ani; Elliot, 26 de ani; și Helen, 11. Se crede că Robert și Tiffany s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale filmului The Intern din 2015, Tiffany jucându-l pe instructorul de arte marțiale care încearcă să le învețe pe personajele lui Anne Hathaway și Robert câteva mișcări de Tai Chi din comedie.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Robert De Niro a anunțat nașterea celui de-al șaptelea copil în timpul unui interviu cu ET Canada în aprilie. Întrebat de un reporter de la ET Canada despre cum a fost să fii tată de șase ani, actorul i-a corectat, răspunzând: „Șapte de fapt. Tocmai am avut un copil”. El a spus că sarcina a fost „planificată”, adăugând: „Cum nu ai putut să plănuiești așa ceva?”.

Citește și