• Actorul, cunoscut anterior ca The Rock, a părut să-și ia la revedere familiei Fast & Furious, după ce s-a informat despre o ceartă cu actorul principal, Vin Diesel.
  • „Deci vă confirm 100%, băieți din întreaga lume, că da, este adevărat. Hobbs s-a întors”, a spus el pe Twitter.
  • Vin Diesel a jucat rolul personajului principal Dominic Toretto încă din filmul original din 2001.

Luptătorul devenit actor, cunoscut anterior ca The Rock, a părut să-și ia la revedere familiei Fast&Furious, după ce s-a aflat despre o ceartă cu actorul principal, Vin Diesel, dar se pare că neînțelegerile s-au remediat la timp pentru următoarea ediție. Actorul a lipsit din Fast & Furious 9 din 2021, pe fondul zvonurilor despre cearta dintre el și Diesel, scrie Sky News.

La câteva luni după lansarea acelui film, el a spus că nu există „nicio șansă” să revină la serie, care continuă în această vară cu Fast X și mai are cel puțin două filme în lucru. Johnson, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit acum că se va întoarce pentru mai multe filme Fast.

„Deci vă confirm 100%, băieți din întreaga lume, că da, este adevărat. Hobbs s-a întors”, a spus el pe Twitter. „Hobbs a revenit în franciza Fast & Furious.” Starul Moana și Black Adam a spus că reacția fanilor la Fast X a fost „mulțumitoare și satisfăcătoare” și a abordat, de asemenea, rapoartele de lungă durată despre relația lui cu Diesel. „Vara trecută, Vin și cu mine am lăsat tot trecutul în urmă”, a adăugat el.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

„Vom conduce cu fraternitate și hotărâre – și vom avea întotdeauna grijă de franciza, personaje și fanii pe care îi iubim.” Diesel a jucat rolul personajului principal Dominic Toretto încă din filmul original din 2001. De atunci, franciza Fast a generat un total brut de box office la nivel mondial de peste 7 miliarde de dolari. Revenirea rapidă a lui Johnson vine după ce planurile pentru o continuare a lui Black Adam, filmul său cu supereroi DC care a eșuat la box office anul trecut, au fost suspendate la Warner Bros.

Citește și