• Jeff Bezos a cheltuit 4.285 de dolari pe o sticlă de vin roșu care se pare că se vinde cu doar 647 de dolari.
  • Fondatorul Amazon, în vârstă de 59 de ani, s-a logodit săptămâna trecută cu jurnalista Lauren Sanchez.
  • Cu toate acestea, mulți experți în vinuri cred că Bezos a fost înșelat pentru sticla de vin roșu de Burgundia – care se pare că se vinde la un preț mult mai mic.

Fondatorul Amazon, în vârstă de 59 de ani, ar fi făcut totul pentru a sărbători logodna sa cu jurnalista Lauren Sanchez, în vârstă de 53 de ani, săptămâna trecută. Potrivit People, Bezos a dat 4.285 de dolari pentru o sticlă de Dugat-Py Grand Cru de la Domaine Bernard, pe care cuplul a savurat-o la La Petite Maison din Cannes, Franța, scrie The Independent.

Cu toate acestea, mulți experți în vinuri cred că Bezos a fost înșelat pentru sticla de vin roșu de Burgundia – care se pare că se vinde la un preț mult mai mic.

Parcelle Wine, un vânzător de vinuri și un bar situat în Lower East Side din New York City, a ironizat pe rețelele de socializare gafa lui Bezos. „Evenimentul zilei în materie de vin: Bezos știe mai puțin decât tine și a fost mega-furat în Franța”, au titrat ei postarea, care a inclus o fotografie a sticlei aparent scumpe de Dugat-Py Grand Cru.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Colegii iubitori de vin l-au trolat pe miliardar în comentarii, scriind: „LOL, ce credea că comandă, Rousseau Chambertin?”.

Potrivit New York Post, aceeași sticlă de pinot noir s-a vândut la licitație în martie 2022 pentru doar 647 de dolari, o diferență de peste 3.500 de dolari în comparație cu cât a cheltuit Bezos pentru Dugat-Py Grand Cru.

Deși se pare că Bezos a plătit mai mult de 4.000 de dolari pentru o sticlă de vin la suprapreț, este probabil că pinot noir-ul nu i-a făcut nici o gaură în buzunar. Fondatorul Amazon are o avere estimată la 141 de miliarde de dolari.

Citește și