• Atât Bezos, cât și Sanchez, care și-au făcut publică relația în ianuarie 2019, au fost căsătoriți anterior.
  • CEO-ul Amazon și fosta sa soție MacKenzie Scott au divorțat în 2019 după 25 de ani de căsnicie.
  • Deocamdată, nici Bezos și nici Sanchez nu au confirmat vestea logodnei lor.

Jeff Bezos ar fi cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Lauren Sanchez, după patru ani de relație. Pe 22 mai, Page Six a relatat că fondatorul Amazon, în vârstă de 59 de ani, și jurnalista, în vârstă de 53 de ani, care se află în prezent în sudul Franței pentru Festivalul de Film de la Cannes, s-au logodit, anunță The Independent.

Presupusa logodnă, pe care o sursă a confirmat-o pentru People, survine în mijlocul vacanței cuplului la bordul noului iaht de 500 de milioane de dolari al lui Bezos, Koru, care are o figurină din lemn care seamănă cu Sanchez pe prora vasului.

Bezos și Sanchez au stârnit pentru prima dată zvonuri de logodnă atunci când fostul coprezentator al emisiunii Good Day LA a fost văzut purtând ceea ce părea a fi un inel de logodnă mare cu diamant în timp ce se afla la bordul iahtului.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Atât Bezos, cât și Sanchez, care și-au făcut publică relația în ianuarie 2019, au fost căsătoriți anterior, CEO-ul Amazon și fosta sa soție MacKenzie Scott divorțând în 2019 după 25 de ani de căsnicie. Cuplul are în comun trei fii și o fiică.

Sanchez, care a fost căsătorită cu Patrick Whitesell, are, de asemenea, proprii copii cu acesta. Ea îl are pe fiul Nikko cu fostul star din NFL Tony Gonzalez, iar pe Evan și pe fiica Eleanor cu fostul ei soț. Deocamdată, nici Bezos și nici Sanchez nu au confirmat vestea logodnei lor.

Citește și: