• Tim Scott, singurul membru de culoare al Partidului Republican din Cameră, și-a anunțat campania luni.
  • El a vorbit despre trecutul umil al familiei sale, menționând că bunicul său a lucrat în câmpurile de bumbac din acest stat.
  • „Succes senatorului Tim Scott la intrarea în cursa primară prezidențială republicană”, a scris Donald Trump luni dimineață pe Truth Social.

Donald Trump i-a dat o nouă lovitură guvernatorului Floridei, Ron DeSantis, în timp ce l-a primit pe senatorul de Carolina de Sud Tim Scott în cursa prezidențială republicană. „Succes senatorului Tim Scott la intrarea în cursa primară prezidențială republicană”, a scris fostul președinte luni dimineață pe Truth Social. „Se încarcă rapid cu o mulțime de oameni, iar Tim este un mare pas înainte față de Ron DeSanction, care este total de neales. Am făcut Opportunity Zones cu Tim, o afacere mare care a avut un mare succes. Mult noroc, Tim!”, relatează The Independent.

Site-ul Senatului lui Scott afirmă că Opportunity Zones este „o inițiativă bipartizană a cărei autor este senatorul Tim Scott și care a fost adoptată prin Legea privind reducerea impozitelor și locurile de muncă”, care „a împuternicit guvernatorii fiecărui stat să desemneze comunitățile cu probleme economice care erau coapte pentru investiții și să le lege de un stimulent fiscal federal nou-nouț pentru a stimula investițiile private în cele mai dificile coduri poștale ale națiunii noastre”.

Senatorul din Carolina de Sud, singurul membru de culoare al Partidului Republican din Cameră, și-a anunțat campania luni în orașul său natal North Charleston. El a vorbit despre trecutul umil al familiei sale, menționând că bunicul său a lucrat în câmpurile de bumbac din acest stat.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Familia mea a trecut de la bumbac la Congres în timpul vieții sale. Și a fost posibil pentru că bunicul meu a avut o credință încăpățânată”, a spus el. În calitate de guvernator, Haley l-a numit pe Scott în Senat în 2013, după ce senatorul Jim DeMint a părăsit camera. DeSantis nu și-a anunțat încă candidatura, dar este de așteptat să o facă. Luni, Scott a criticat administrația Biden și alți democrați pentru pozițiile lor privind aplicarea legii.

„Iar în America lui Biden, criminalitatea este în creștere, iar aplicarea legii este în retragere”, a spus el. „Extrema stângă pune capăt cauțiunii în numerar. Ei demonizează, demoralizează și definanțează poliția. Am crescut în cartiere alături de oameni care au sfârșit încarcerați sau într-un cimitir. Aveam nevoie de mai multă siguranță publică, nu de mai puțină!”

Citește și: