• Netflix a dezvăluit că Squid Game: The Challenge va fi lansat în toamnă.
  • Serialul va avea zece părți, sau zece episoade, în total.
  • Nu au fost publicate încă fotografii sau trailere teaser pentru serial.

Netflix confirmă revenirea show-ului care a bătut recorduri – dar cu o întorsătură uriașă și un premiu important în bani pus la bătaie. Netflix a confirmat că Squid Game: The Challenge va debuta în noiembrie. Streamerul a anunțat vestea în timpul evenimentului Upfronts și a reiterat că spin-off-ul primește o întorsătură uriașă, deoarece show-ul fictiv este transformat în realitate, scrie MailOnline.

Vicepreședintele Netflix pentru seriale nescripționate și documentare, Brandon Riegg, a declarat: „Squid Game a cucerit lumea cu povestea captivantă și imaginile iconice ale regizorului Hwang. Îi suntem recunoscători pentru sprijinul său în timp ce transformăm lumea fictivă în realitate în această competiție și experiment social de amploare.”

Acesta continuă: „Fanii serialului dramatic vor avea parte de o călătorie fascinantă și imprevizibilă, în timp ce cei 456 de concurenți din lumea reală navighează în cea mai mare serie de concursuri de până acum, plină de tensiune și răsturnări de situație, cu cel mai mare premiu în bani de până acum la final.”

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Nemulțumirile participanților

Anunțul vine la patru luni după ce a fost dezvăluit faptul că concurenții furioși care au participat la noul reality-show se gândeau să dea în judecată Netflix.

În ianuarie, zeci de jucători au criticat producția, susținând că au fost „tratați ca niște animale” și că au fost nevoiți să stea ore întregi în picioare la temperaturi de îngheț, în timp ce începeau filmările la studiourile TV Cardington din Bedford.

Între timp, doi participanți ar fi fost dați afară din emisiune chiar înainte de a începe filmările, după ce au încălcat regulile producției făcând sex în hotelul în care au fost cazați.

Platforma de streaming a început în secret filmările pentru versiunea reality bazată pe competiția fictivă și mortală Squid Games, participanții luptând pentru cel mai mare premiu în bani din istoria televiziunii – 3,7 milioane de lire sterline.

În timp ce temperaturile din studiourile din Marea Britanie au coborât până la -3C, unii jucători nemulțumiți au protestat pentru că au fost nevoiți să filmeze în condiții atât de friguroase și chiar s-au gândit să dea în judecată Netflix.

„Am fost torturați timp de opt ore. Nu ai trata animalele în felul ăsta. Știu că emisiunea trebuia să fie dură, dar mi s-a părut inuman”, a declarat un jucător pentru The Sun. „La un moment dat, am văzut că aduceau un sicriu negru cu o panglică roz, exact ca în serialul original. Am impresia că au dat prioritate obținerii unui rating bun în locul ajutorului nostru”.

Un alt jucător a afirmat că oamenii „cădeau ca muștele” din cauza vremii reci.

Concurenții au fost tratați inuman

Doi jucători și-au distrus șansele chiar înainte de începerea jocurilor, după ce au făcut sex la Tower Hotel din Londra, unde concurenții au stat două zile înainte de începerea filmărilor în Bedford.

O sursă a declarat pentru publicația de atunci: „Au existat reguli stricte pe care jucătorii trebuiau să le respecte înainte de începerea filmărilor la emisiune. Echipa de producție a descoperit că doi dintre ei se culcaseră împreună și a trebuit să-i elimine înainte de a începe”.

Sursa a continuat spunând că printre reguli se număra faptul că nu aveau voie să interacționeze cu alți jucători sau să fumeze și să bea alcool în timpul șederii la hotel.

Răspunzând afirmațiilor la momentul respectiv, Studio Lambert, The Garden și Netflix au declarat: „Ne pasă foarte mult de sănătatea și siguranța distribuției și a echipei noastre și am investit în toate procedurile de siguranță corespunzătoare. Deși a fost foarte frig pe platou, și participanții erau pregătiți pentru asta, orice afirmație privind răni grave este falsă.”

Citește și:

Mai mulți tineri care participă la un festival de muzică techno din Franța au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență

FOTO. Miley Cyrus, vedeta lunii iunie a copertei Vogue: „Pentru mine, sănătatea fizică și mentală contează mai mult decât banii”

Alec Baldwin devine bunic pentru prima dată. Ce nume a ales Baldwin pentru copil