• Miley Cyrus strălucește pe coperta ediției din iunie 2023 a revistei British Vogue Magazine, realizată de fotograful de modă Steven Meisel.
  • Cu această ocazie, Miley Cyrus a dezvăluit care îi sunt prioritățile în viață, acum, la 30 de ani.
  • ,,Pun sănătatea fizică și psihică înaintea oricărei sume de bani . ” , a spus artista, printre altele.

Autoarea hitului ,,I can buy myself flowers” este vedeta lunii iunie de pe coperta ediției britanice Vogue. Cu această ocazie, Miley Cyrus a dezvăluit care îi sunt prioritățile în viață, acum, la 30 de ani.

Miley Cyrus a venit la New York special pentru două zile interesante cu fotograful și redactorul Vogue. Cântăreața, care locuiește la Los Angeles, a acceptat cu mare bucurie să fie coperta lunii iunie în ediția britanică a reputatei reviste.

Artista a acceptat să vorbească cu sinceritate despre aspecte din viața sa mai puțin știute. Toate acestea în timp ce hit-ul ,,I can buy myself flowers” este din ce în ce mai bine cotat. Miley Cyrus a fost felicitată de însăși Gloria Gaynor, interpreta hitului ,,I Will Survive” , un adevărat ever green al muzicii. Gloria Gaynor e de părere că odată cu melodia ,,Flowers” a apărut acel cântec așteptat de toată lumea care să devină varianta actualizată a lui ,,I Will Survive” .

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cu un timbru mai mult decât special, Miley Cyrus este posibil să devină noua Gloria Gaynor. Interpreta hitului ,,I Will Survive” este foarte impresionată de noua melodie cu care a ieșit Miley, venită ca răspuns la despărțirea artistei de Liam Hemsworth. Piesa vorbește despre o despărțire devastatoare și despre cum va reuși ea să își revină. Nu ne lipsesc nici indiciile, cântecul plin de durere a fost lansat ca un cadou, cu câteva ore înainte de ziua fostului soț Liam Hemsworth.

Superstarul pop Miley Cyrus strălucește pe coperta ediției din iunie 2023 a revistei British Vogue Magazine, realizată de fotograful de modă Steven Meisel. Responsabil cu stilul a fost Edward Enninful, de părul vedetei s-a ocupat Guido Palau, de machiaj Pat McGrath și de unghii Jin Soon Choi.

Iată câteva dintre declarațiile lui Miley Cyrus pentru Vogue: ,,Nu sunt o persoană disperată după atenție. Am acum 30 de ani. La 20, 21 de ani, ai mai multe de demonstrat. Eu nu sunt părinții mei, eu sunt eu. Mulți ani am cărat după mine sentimente de vină sau rușine, ca adult am fost destul de dur criticată. Și în copilărie am fost, iar acum înțeleg ce greșeală este aceasta.”, mărturisește Miley Cyrus în Vogue.

,,Mă mândresc cu alegerile mele, fac tot ce pot să mă protejez. Pun sănătatea fizică și psihică înaintea oricărei sume de bani. Mi-am făcut timp pentru mine, vreau să fac ce-mi place, să stau cu familia și cu prietenii. Ador să fac mișcare, să mănânc bine, să învăț noi moduri de a trăi conștient, să mă dedic lucrurilor benefice mie și protocoalelor create special pentru mine” , a spus artista, printre altele.

Citește și

Alec Baldwin devine bunic pentru prima dată

FOTO. L’Equipe, după declarația lui Rafael Nadal despre Roland Garros 2023: „Un pământ fără regele său”

Este inteligența artificială „potențial înfricoșătoare”? Temerile pe care le au americanii cu privire la cotidian