• Netflix renunță la serialul animat al lui Meghan Markle, ducesă de Sussex, potrivit unui raport american.
  • „Serialul de familie”, intitulat „Pearl” a fost anunțat în vara lui 2021 – cu Meghan în calitate de creator și producător executiv.
  • Archewell nu a avut nicio reacție imediată, nefiind clar dacă această companie va continua producția „Pearl” sau va încerca să o mute în altă parte.

Netflix renunță la serialul animat al lui Meghan Markle, ducesă de Sussex, potrivit unui raport american. Celebra platformă de streaming ar fi renunțat la planurile pentru serialul său animat intitulat „Pearl” din cauza numărului de personal aflat în scădere, informează The Guardian.

„Serialul de familie” a fost anunțat în vara lui 2021 – cu Meghan în calitate de creator și producător executiv – și urma să se concentreze pe aventurile unei fete de 12 ani, inspirate de figuri feminine influente din punct de vedere istoric.

Ar fi trebuit să fie prima producție animată sub marca Archewell a lui Meghan și a soțului ei, prințul Harry, creată în 2020, după separarea lor de familia regală britanică.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Netflix, cândva dominantă printre platformele de streaming, dar care acum se luptă cu scăderea numărului de abonați și cu prăbușirea valorii acțiunilor, a renunțat la proiect pe fondul unui val de reduceri, potrivit Deadline.

Referindu-se la această decizie în mod deloc măgulitor drept „o spălare regală”, site-ul industriei de divertisment a declarat că proiectul pe care Meghan îl producea împreună cu David Furnish, care este căsătorit cu Elton John, a fost eliminat în faza de dezvoltare.

„În mod clar, cheltuielile exagerat de mari ale Netflix pentru conținut sunt reevaluate. Este pur și simplu nerezonabil să se aștepte ca directorii săi să gestioneze atât de multe proiecte și să se dovedească suficient de multe dintre ele memorabile”, se arată în raport.

Netflix nu a comentat imediat.

De asemenea, Archewell nu a avut nicio reacție imediată, nefiind clar dacă această companie va continua producția „Pearl” sau va încerca să o mute în altă parte.

Se crede că alte proiecte ale Archewell cu Netflix, inclusiv seria documentară „Heart of Invictus”, despre Jocurile Invictus de tip olimpic ale lui Harry pentru foștii membri ai serviciului cu dizabilități, nu vor fi afectate.

Netflix a renunțat la două seriale de animație care nu au fost produse de Archewell, „Dino Daycare” și „Boons and Curses”, potrivit Hollywood Reporter.

În materialele publicitare pentru anunțul privind „Pearl”, vara trecută, Meghan a spus că este încântată.

La fel ca multe fete de vârsta ei, eroina noastră Pearl se află într-o călătorie de descoperire de sine în timp ce încearcă să depășească provocările zilnice ale vieții. Sunt încântată de faptul că Archewell Productions, în parteneriat cu puternica platformă Netflix și cu acești producători incredibili, vă vor aduce împreună acest nou serial de animație, care celebrează femeile extraordinare din întreaga istorie”, a declarat Meghan Markle.

Fosta familie regală de lucru, care locuiește în Montecito, California, a semnat un contract pe mai mulți ani cu Netflix în septembrie anul trecut.