• Luna trecută, streamer-ul american a raportat o scădere a numărului de abonați pentru prima dată în istoria sa de zece ani.
  • Ca urmare, acțiunile Netflix au scăzut cu 25% – ștergând peste 40 de miliarde de dolari din valoarea sa de piață peste noapte.
  • Pe fondul unor știri despre alte măsuri de reducere a costurilor, inclusiv disponibilizări la nivel de execuție în cadrul departamentului de marketing, s-a raportat acum că show-ul lui Markle se numără printre mai multe proiecte pe care Netflix le-a pus în așteptare.

Netflix a decis să nu mai dezvolte serialul animat Pearl al lui Meghan Markle, invocând constrângeri bugetare, potrivit The Independent.

Luna trecută, streamer-ul american a raportat o scădere a numărului de abonați pentru prima dată în istoria sa de zece ani. De asemenea, compania a avertizat acționarii că se așteaptă să piardă două milioane de clienți, deoarece oamenii își anulează abonamentele la Netflix după boom-ul serviciilor alimentat de pandemia Covid-19.

Ca urmare, acțiunile Netflix au scăzut cu 25% – ștergând peste 40 de miliarde de dolari din valoarea sa de piață peste noapte.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Pe fondul unor știri despre alte măsuri de reducere a costurilor, inclusiv disponibilizări la nivel de execuție în cadrul departamentului de marketing, s-a raportat acum că show-ul lui Markle se numără printre mai multe proiecte pe care Netflix le-a pus în așteptare.

Archewell Productions, compania Ducelui și Ducesei de Sussex, a anunțat anul trecut că Markle va fi producător executiv pentru Pearl – un serial pentru copii despre o fetiță de 12 ani care este inspirată de celebrele femei feministe din istorie.

Chiar dacă Netflix a renunțat la Pearl, un reprezentant al companiei de streaming a declarat pentru BBC News că va continua să lucreze la o serie de alte titluri cu Archewell Productions.

Unul dintre acestea este un serial documentar intitulat Heart of Invictus despre atleții care concurează la Jocurile Invictus pentru veteranii răniți.

Serialul se va concentra pe sportivii care au concurat luna trecută, la Haga, la cea de-a cincea ediție a Jocurilor Invictus, un eveniment sportiv fondat de prințul Harry. Prințul Harry a fost un patron activ încă de la început și a ajutat la lansarea primului eveniment la Londra, în 2014.