• Cannon, despre reacția pe care o are Mariah Carey: Mereu mă întreabă: Ești bine? Ești bine? Ce mai faci? Te descurci cu toate?”.
  • Luna trecută, Cannon a declarat că paternitatea este prioritatea mea numărul” și că grija copiilor săi este scopul său în viață”.
  • Cannon s-a apărat împotriva afirmațiilor că este un tată fără bani”, explicând că face peste 100 de milioane de dolari pe an pentru a-i întreține.

Nick Cannon a împărtășit reacția fostei soții Mariah Carey față de familia sa numeroasă și extinsă în timpul unei apariții recente la un podcast. Cannon, care are 12 copii cu șase femei diferite, are gemenii Monroe și Moroccan, în vârstă de 11 ani, împreună cu Mariah Carey, relatează The Independent.

Într-un episod al podcastului The Jason Lee Podcast lansat marți, Cannon a declarat că Carey are o frecvență ridicată” în legătură cu faptul că are atât de mulți copii. Artistul în vârstă de 42 de ani a adăugat: Mereu mă întreabă: Ești bine? Ești bine? Ce mai faci? Te descurci cu toate?”.

Cannon și Carey au fost căsătoriți din 2008 până în 2014, când au depus actele de divorț. Explicând ce părere are Carey despre faptul că Cannon este tatăl atâtor copii, el a spus: Am fost căsătorit cu Carey. Ea spune: Atâta timp cât nu aduci niciunul dintre prostiile astea la Manor of Carey. Ca și cum, ea trăiește în lumea ei, nimic nu se poate infiltra în chestiile astea. Când vorbim zilnic, ea doar verifică spiritul să vadă cum mai sunt”.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Luna trecută, Cannon a declarat că paternitatea este prioritatea mea numărul” și că grija copiilor săi este scopul său în viață”. El a declarat pentru People: Înțeleg că stilul meu de viață nu este tipic pentru societate și poate fi privit ca neortodox în unele privințe, dar scopul meu în viață este doar să-mi iubesc copiii, să fiu alături de ei și să le asigur un trai decent”.

Câți bani face Cannon pentru a-și întreține copiii?

În timpul unui nou interviu cu Los Angeles Times, Cannon s-a apărat împotriva afirmațiilor că este un tată fără bani”, explicând că face peste 100 de milioane de dolari pe an pentru a-i întreține: În acest moment, povestea este: Are o grămadă de copii, dar eu chiar sunt într-un loc acum în care nu-mi pasă ce știu oamenii. Este mai mult despre a fi cu adevărat o persoană bună în loc să le spui oamenilor că ești o persoană bună”.

Cannon a stârnit recent reacții negative după ce a spus că ar fi cu totul dispus” să aibă un copil cu Taylor Swift, în timpul unei apariții la The Howard Stern Show.

Citește și