• AUR a transmis, miercuri, că solicită autorităţilor să clarifice de urgenţă incidentul petrecut la Parlamentul României în care a fost implicată o colaboratoare a partidului.
  • Aceasta a încercat să intre în sediul Camerei cu 4 gloanţe.
  • Cartuşele au fost confiscate de ofiţerii SPP care au făcut controlul, iar accesul a fost blocat.

UPDATE

Consiliera AUR a declarat la audieri că a primit gloanțele de ziua ei de la un prieten și voia să le facă breloc. Este vorba despre patru proiectile provenite de la cartușe letale pe care Elena Ariadna Cîrligeanu le afla în buzunarul exterior al gecii.

UPDATE

„Referitor la incidentul din această dimineață, facem precizarea că persoana în cauză este colaboratoare a Grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților. Conform procedurilor legale, persoana a fost condusă la Secția 17 de Poliție”, a anunțat miercuri biroul de comunicare al Camerei Deputaților.

UPDATE

Liderul partidului extremist AUR, George Simion, a declarat că gloanțele aduse de Elena Ariadna Cîrligeanu ar fi brelocuri.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Erau brelocuri, suveniruri. Au scos o invenţie, că băgăm armament”, a declarat George Simion. Reprezentanții protestează miercuri în fața Parlamentului împotriva unor proiecte legislative.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a transmis, miercuri, că solicită autorităţilor să clarifice de urgenţă incidentul petrecut la Parlamentul României în care a fost implicată o colaboratoare a partidului. Aceasta a încercat să intre în sediul Camerei cu 4 gloanţe.

„Solicităm instituţiilor abilitate o expertiză tehnică prin care să clarifice condiţia tehnică a obiectelor în discuţie. Totodată, cerem autorităţilor organizarea unei conferinţe de presă, în cel mai scurt timp, în care să lămurească deplin acest subiect”, transmite AUR.

O femeie, colaboratoare a AUR, a încercat, miercuri dimineaţa, să intre cu patru gloanţe letale în sediul Camerei Deputaţilor. Femeia a fost dusă la o secţie de poliţie din Capitală, fiind deschis un dosar penal. Femeia a fost prinsă cu cele 4 gloanţe în geantă în timp ce se făcea accesul în clădirea Parlamentului.

Cartuşele au fost confiscate de ofiţerii SPP care au făcut controlul, iar accesul a fost blocat. Conform procedurilor legale, persoana a fost condusă la Secţia 17 de Poliţie, fiind deschis un dosar penal.

Citește și