• Nick Cannon a dezvăluit de ce nu a vrut ca răposatul său fiu Zen să facă chimioterapie, după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier la scurt timp după naștere.
  • Cannon, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre lupta fiului său Zen cu cancerul în timpul unui episod al emisiunii „The Checkup with Dr. David Agus”.
  • „Mi-au spus că, în cel mai bun caz, fiul meu ar putea trăi până la trei sau patru ani”, a dezvăluit Cannon.

Nick Cannon a dezvăluit de ce nu a vrut ca răposatul său fiu Zen să facă chimioterapie, după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier la scurt timp după naștere. Cannon, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre lupta fiului său Zen cu cancerul în timpul unui episod al emisiunii „The Checkup with Dr. David Agus”.

Zen, pe care Cannon l-a adus pe lume împreună cu Alyssa Scott, a murit pe 5 decembrie 2021, la doar cinci luni.

Mi-au spus că, în cel mai bun caz, fiul meu ar putea trăi până la trei sau patru ani”, a dezvăluit Cannon în timpul episodului, prin intermediul revistei People. Așa că, instantaneu, când am auzit asta, m-am gândit: calitatea vieții”. Am vrut ca el să aibă cea mai bună existență pe care o putea avea. Văzându-l pe fiul meu conectat la toate acele aparate – și a trebuit să facă un șunt de două sau trei ori, a fost sfâșietor de fiecare dată – chiar și în acel scurt timp, nu mi-am putut imagina că va trebui să treacă prin chimioterapie”, a adăugat Cannon. Prezentatorul emisiunii Masked Singer” a recunoscut că a trecut printr-o formă de chimioterapie pentru tratamentul Lupusului și că nu și-ar putea imagina” un nou-născut trecând prin același lucru.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

Am știut ca om în toată firea cum este acest proces”, a spus Cannon. Nici măcar nu i-aș spune durere. Pur și simplu suge totul din tine. Nu mi-am putut imagina asta la un nou-născut și ce ar putea face”.

Cannon a împărtășit un omagiu adus lui Zen la împlinirea unui an de la moartea sa: Nu-mi vine să cred că a trecut deja un an de când a avut loc cea mai grea zi din viața mea. O aniversare atât de dureroasă. Pierderea unui copil este cea mai grea, întunecată și depresivă experiență pe care nu o voi depăși niciodată”, a descris el postarea.

Un amestec de vinovăție, durere și tristețe este ceea ce reprim zilnic. Sunt departe de a fi perfect și deseori greșesc și iau decizii în viața mea pe care mulți le pun la îndoială, dar oricine mă cunoaște îmi cunoaște inima. Iubesc mult, iubesc mult și iubesc cu toată inima și sufletul meu și mi-aș fi dorit ca micuțul meu să fi simțit mai mult din această iubire cât timp a fost aici pe Pământ.”

Scott și Cannon așteaptă acum cel de-al doilea copil al lor împreună, iar nașterea va aduce cel de-al 12-lea copil al prezentatorului de emisiuni TV. El îi are cu Mariah Carey pe gemenii Monroe și Morrocan. Cannon mai are trei copii cu Brittany Bell, cu Abby De La Rosa tot trei copii, un copil cu Lanisha Cole și unul cu Bre Tiesi.