• Nick Cannon are, cu siguranță, mult de lucru cu uriașa sa familie și a recunoscut că se simte vinovat” pentru că nu petrece suficient timp cu toți cei 11 copii ai săi.
  • Nick a spus că s-a luptat să găsească un echilibru între cariera sa în plină dezvoltare și timpul necesar pentru a-și vedea copii care cresc.
  • Nick a devenit tată pentru prima dată în aprilie 2011, când el și soția sa de atunci, Mariah Carey, i-au întâmpinat pe gemenii Moroccan și Monroe.

Nick Cannon are, cu siguranță, mult de lucru cu uriașa sa familie și a recunoscut că se simte vinovat” pentru că nu petrece suficient timp cu toți cei 11 copii ai săi. Prezentatorul de talk-show, în vârstă de 42 de ani, așteaptă în prezent nașterea celui de-al 12-lea copil al său, după ce luna trecută a devenit tatăl a 11 copii. Nick a spus că s-a luptat să găsească un echilibru între cariera sa în plină dezvoltare și timpul necesar pentru a-și vedea copii care cresc.

Fiind tată a mai multor copii, întotdeauna cea mai mare vină pentru mine este că nu reușesc să petrec suficient timp cu toți copiii mei. Unu pentru că lucrez în mod constant și doi pentru că sunt pur și simplu împrăștiat”, a spus el în timpul unui episod al emisiunii The Checkup with Dr. David Agus.

Nick a devenit tată pentru prima dată în aprilie 2011, când el și soția sa de atunci, Mariah Carey, i-au întâmpinat pe gemenii Moroccan și Monroe. După despărțirea lor, personalitatea TV a avut câte trei copii cu Brittany Bell și Abby De La Rosa. Brittany a dat naștere fiului Golden în februarie 2017 și fiicei Powerful în decembrie 2020, urmat de fiul Rise în luna septembrie a acestui an.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Abby i-a născut pe gemenii celor doi, Zion și Zillion, în iunie 2021. Ea a dat naștere celui de-al treilea copil al lor, Beautiful, în noiembrie. Nick este, de asemenea, tatăl fiului Legendary, în vârstă de cinci luni, cu Bre Tiesi, precum și al fiicei Onyx, în vârstă de trei luni, cu Lanisha Cole.Fiul lui Nick și al Alyssei Scott, Zen, a murit de cancer la creier la doar cinci luni.

Prezentatorul Wild ‘N Out a explicat că au renunțat să își trateze copilul cu chimioterapie pentru că au vrut să acorde prioritate calității vieții” lui Zen. Văzându-ți fiul conectat la toate acele aparate – și a trebuit să meargă pentru un șunt de două sau trei ori, iar asta a fost sfâșietor de fiecare dată – chiar și în acel scurt timp, nu mi-am putut imagina că trebuia să treacă prin chimioterapie”, a spus el.

Cei doi așteaptă acum al doilea copil împreună. Nick speră să își facă timp pentru toți copiii săi de Crăciun, chiar dacă acest lucru implică mult condus sau călătorii cu avionul.