• Nicki Minaj a fost arestată pe un aeroport din Olanda cu câteva ore înainte de a susține un concert la Co-op Live din Manchester.
  • Rapperița americană a postat o serie de mesaje pe site-ul de socializare X – inclusiv un mesaj în care a scris „au spus că au găsit iarbă”.
  • Arena Co-op Live din Manchester a fost deschisă la începutul acestei luni.

Nicki Minaj a fost arestată pe un aeroport din Olanda cu câteva ore înainte de a susține un concert la Co-op Live din Manchester. Rapperița americană a postat o serie de mesaje pe site-ul de socializare X – inclusiv un mesaj în care a scris „au spus că au găsit iarbă”, scrie Sky News.

Întrebat despre Minaj, Robert van Kapel, un purtător de cuvânt al Royal Netherlands Marechaussee, a declarat pentru NBC News: „Putem confirma că am arestat o femeie americană în vârstă de 41 de ani pe aeroportul Schiphol din cauza posesiei de droguri ușoare”.

Nu este clar dacă spectacolul susținut de Minaj la Co-op Live a fost afectat.

Recomandări

CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL
PLAJELE DIN SINGAPORE, ACOPERITE DE PETROL
PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL
CELINE DION: MĂ VOI ÎNTOARCE

O postare pe contul X al locației a spus la scurt timp după ora 17.15: „Vă rugăm să rețineți că ușile de intrare generală și premium pentru spectacolul din această seară al lui Nicki Minaj se vor deschide acum la ora 19:00”.

Arena Co-op Live din Manchester – cel mai mare loc de divertisment acoperit din Marea Britanie – a fost în sfârșit deschisă la începutul acestei luni, după ce a fost afectată de o serie de probleme.

Citește și