• Universal a lansat primul trailer pentru Renfield”, un film despre Dracula cu Nicolas Cage în rolul principal.
  • În ciuda curiozității fanilor de filme și de vampiri, actorul premiat cu Oscar nu este personajul principal.
  • Renfield este la început un servitor devotat care, treptat, devine deziluzionat de îndeplinirea faptelor răuvoitoare ale lui Dracula.

Nicolas Cage este în cea bună formă în primul trailer al comediei horror Renfield, care a fost lansat joi. Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 58 de ani, joacă în film rolul legendarului vampir Dracula, în timp ce Nicholas Hoult îl interpretează pe personajul principal, servitorul îndelung suferind al lui Dracula.

În videoclip, în care apare și Awkwafina, asistentul torturat recurge la vizitarea unei ședințe de terapie de grup, în timp ce încearcă să își facă curaj să părăsească slujba stăpânului său strigoi.

Trebuie să ies dintr-o relație toxică!, declară Renfield în timp ce dă buzna într-o sală de sport unde are loc ședința de terapie la începutul trailerului. De ce nu începi prin a ne spune ce te-a adus aici, îl îndeamnă terapeutul.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Șeful meu este… diferit, spune Renfield în timp ce este văzut târând ceea ce pare a fi un cadavru în bârlogul vampirilor. Dracula pare să aibă o putere specială asupra lui.

Am nevoie de ajutorul tău, spune vampirul, iar Renfield este văzut apoi intrând pe o ușă într-o explozie de scântei în timp ce strigă: Vin, stăpâne!.

Dar Renfield pare confuz în timp ce una dintre femeile din grupul de terapie spune: Sună cunoscut, deoarece este clar că nu înțelege gravitatea plângerilor sale. Apoi apare un prim-plan al dinților lui Dracula, care sunt în șiruri de mici pumnale, în timp ce îi ordonă servitorului său să-i aducă victime nevinovate.

Într-un moment plin de umor, el cere o mână de călugărițe și un autobuz plin de majorete, exact în momentul în care Renfield se uită la o altă masă dintr-un bar și vede patru călugărițe, în timp ce un autobuz școlar plin de majorete trece pe lângă fereastră.

Vreau doar să am din nou o viață normală, spune el chiar în momentul în care un grup de oameni înarmați, cu măști de lupi, intră în bar și încep să tragă. Această lume modernă este un loc periculos, adaugă el în timp ce Awkwafina este prezentată.

Ea pare să interpreteze rolul unui ofițer de poliție care este prins într-o ambuscadă de oamenii înarmați. Renfield își propune să o salveze prinzând un păianjen care se târăște dintr-un sicriu în miniatură.

Arahnidul contorsionat pare să-i dea puteri speciale și superputeri, iar un prim-plan arată că ochii lui capătă o strălucire de chihlimbar. El începe să se deplaseze în jurul barului, doborându-i violent pe asasini.

Mi-ai salvat viața. Te-am văzut cum ai tăiat un tip cu un platou decorativ de servit?, întreabă Awkwafina. Totul e în încheietura mâinii, glumește Renfield.