• În vârstă de 56 de ani, Gallagher a dat vina pe mersul continuu al timpului”.
  • Starul Oasis a declarat anterior că își simte vârsta.
  • În urmă cu trei ani, Paul McCartney, acum în vârstă de 81 de ani, a recunoscut că folosește un teleprompter pe scenă.

Muzicianul Noel Gallagher a recunoscut că se chinuie să își amintească versurile unora dintre hiturile pe care le-a creat împreună cu fratele său mai mic, Liam, pe vremea când cei doi erau în fruntea trupei Oasis. În vârstă de 56 de ani, Gallagher a dat vina pe mersul continuu al timpului” pentru uitarea sa pe scenă și a recunoscut că într-o zi ar putea fi nevoit să folosească un teleprompter.

Aflat în turneu cu trupa sa, High Flying Birds, Gallagher a declarat: M-am trezit în acest turneu gândindu-mă în mod conștient: Care este următoarea replică a acestui cântec?. E ca și cum trebuie să te gândești la asta.”

În urmă cu trei ani, Paul McCartney, acum în vârstă de 81 de ani, a recunoscut că folosește un teleprompter pe scenă, în cazul în care uită versurile unora dintre melodiile Beatles pe care încă le interpretează. Unele dintre melodii sunt vechi de 50-60 de ani.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Elton John, în vârstă de 76 de ani, a folosit un teleprompter atunci când a fost cap de afiș la Glastonbury, în iunie, în ceea ce a fost anunțat ca fiind ultimul său concert în Marea Britanie. Bruce Springsteen, în vârstă de 73 de ani, a folosit unul de ani de zile. Barbra Streisand, în vârstă de 81 de ani, a folosit un prompter nu doar pentru versuri, ci și pentru discuțiile sale aparent improvizate dintre numere.

Vorbind cu Matt Morgan pe podcastul său Patreon, Gallagher a spus: Sunt sigur că, în cele din urmă, voi avea nevoie de unul.” Starul Oasis a declarat anterior că își simte vârsta. Anul trecut, el i-a spus prezentatorului radio Ken Bruce că cei 40 de ani au fost apogeul său absolut”, dar cei 50 de ani au fost un lucru după altul”.

Citește și