• În timp ce mai multe persoane sunt de acord cu această tendință, nu toată lumea este convinsă de originalitatea ei.
  • Roșcata naturală s-a întors la rădăcinile ei din adolescență, de data aceasta cu o coafură lungă până la șolduri.
  • O utilizatoare a spus că a văzut prima dată coafura pe actrița americană Florence Henderson.

Nicole Kidman a făcut din nou furori pe internet. De data aceasta, este pentru noua ei tunsoare numită meduză. În prezent, rețelele de socializare sunt obsedate de noua coafură care a devenit brusc atât de populară încât chiar și vedeta de la Hollywood Nicole Kidman a încercat-o.

Actrița australiană și-a schimbat părul blond și drept cu un stil mai puțin convențional. Da, ea a îmbrățișat în mod oficial tunsoarea meduză, o tendință de păr neutră din punct de vedere al genului, care a devenit populară pe TikTok și Instagram în ultimele luni.

Într-un interviu recent pentru coperta revistei Perfect Magazine, Kidman a afișat o serie de momente de modă aprobate de Generația Z, dar coafura ei a fost cea care a atras atenția tuturor. Roșcata naturală s-a întors la rădăcinile ei din adolescență, de data aceasta cu o coafură lungă până la șolduri.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

În timp ce o serie de persoane consideră această tendință ca fiind una bună, nu toată lumea este convinsă de originalitatea ei. O utilizatoare a spus că a văzut prima dată coafura pe actrița americană Florence Henderson. Mi-am tuns părul așa, chiar dacă mama nu a fost de acord, pentru că nu vrea să-mi strice părul în ziua absolvirii, dar am fost superbă în acea zi, a scris o altă utilizatoare.

Îmi place când TikTok îmi recomandă videoclipuri cu o nouă tunsoare la modă numită stupidă pentru că de fiecare dată când dau click pe ea mi se arată videoclipuri cu cel mai urât păr pe care l-am văzut vreodată în toată viața mea, a scris un al treilea utilizator.