• Noul album al lui Taylor Swift, The Tortured Poets Department, are lansarea oficială pe 19 aprilie.
  • Oamenii care au distribuit piesele pe social media, spun că provin de la un link de Google Drive.
  • La începutul acestei luni, Swift s-a alăturat lui Elon Musk în clasamentul celor mai bogați oameni din lume.

Se pare că noul album al lui Taylor Swift, The Tortured Poets Department, a apărut pe internet cu o zi înainte de lansare, ceea ce i-a făcut pe fani să intre în frenezie, scrie BBC.

Mulți oameni au distribuit piesele pe rețelele de socializare, unii spunând că acestea provin de la un link Google Drive care conținea întreaga listă de 17 melodii. În timp ce unii Swifties au ascultat albumul, alții au insistat că adevărații fani vor aștepta lansarea oficială de vineri.

BBC a contactat reprezentanții lui Swift pentru a face un comentariu.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Cântăreața a anunțat cel de-al 11-lea album de studio al său la gala premiilor Grammy din februarie. Este prima ei colecție de materiale complet noi de la Midnights din octombrie 2022. Pe X, fostul Twitter, unii fani s-au grăbit să spună că nu se vor răsfăța cu muzica înainte de termen; în timp ce alții au inundat site-ul cu linkuri false pentru a împiedica oamenii să găseasă albumul.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că nu este vorba doar despre a fi fan. Este vorba despre a-i respecta pe ceilalți de munca lor grea!”, a scris un fan. „Ea și echipa ei [au] planificat și au lucrat atât de meticulos pentru lansarea acestui album, nu-i lipsiți de respect și nu o stricați și pentru alții.”

Alți fani au speculat că piesele ar putea fi falsuri generate de Inteligența Artificială, deși unele piese A.I. care au fost partajate online s-au dovedit a fi melodii mai vechi și mai puțin cunoscute ale lui Swift.

Nu ar fi prima dată când vedeta are probleme cu A.I. În ianuarie, X a blocat căutările pentru „Taylor Swift” după ce pe site au început să circule imagini explicite ale cântăreței generate de A.I.

Midnights, care conține single-urile Anti-Hero, Bejeweled și Karma, a fost, de asemenea, dezvăluit online înainte de data lansării sale. Dar scurgerea de informații nu a afectat perspectivele comerciale ale lui Swift, iar albumul s-a vândut în 1,6 milioane de exemplare în prima săptămână în SUA.

La începutul acestei luni, Swift s-a alăturat lui Elon Musk în clasamentul celor mai bogați oameni din lume, potrivit unei noi liste a bogaților. Vedeta pop a intrat pentru prima dată în lista Forbes World’s Billionaires List cu 1,1 miliarde de dolari, alături de Sam Altman, creatorul chatbot-ului AI ChatGPT, cu 1 miliard de dolari.

Citește și