• Frumusețea, echilibrul și fastul clasic s-ar putea să nu fie primele lucruri care vă vin în minte atunci când vă gândiți la Inteligența Artificială.
  • Concurentele la primul concurs de frumusețe cu Inteligență Artificială din lume vor avea nevoie de toate acestea pentru a-și revendica partea lor din premiul de 20.000 de dolari.
  • Pentru a participa, concurenții trebuie doar să trimită o imagine a unei femei generată de Inteligența Artificială.

Primul concurs dedicat exclusiv frumuseții create de Inteligența Artificială devine realitate. Competiția va avea un mare premiu de 20.000 de dolari. Iar juriul va fi compus, evident, din influenceri A.I. Aitana Lopez și Emily Pelligrini sunt deja vedete online, cu toate că existența lor este exclusiv virtuală, scrie Daily Mail.

Frumusețea, echilibrul și fastul clasic s-ar putea să nu fie primele lucruri care vă vin în minte atunci când vă gândiți la Inteligența Artificială. Concurentele la primul concurs de frumusețe cu Inteligență Artificială din lume vor avea nevoie de toate acestea pentru a-și revendica partea lor din premiul de 20.000 de dolari.

În cadrul concursului Fanvue Miss A.I., domnișoarele generate de Inteligența Artificială se vor confrunta în fața unui juriu format din două persoane cu influență în domeniul Inteligenței Artificiale.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Pentru a participa, concurenții trebuie doar să trimită o imagine a unei femei generată de Inteligența Artificială și să răspundă la o listă de întrebări. Aceste întrebări variază de la întrebările de bază ale concursului, cum ar fi „Care ar fi visul tău pentru a face lumea mai bună?”, până la detalii tehnice ale inteligenței artificiale utilizate.

Fanvue, care organizează premiile, spune că se așteaptă să primească mii de participanți la concurs. Acești concurenți vor fi reduși la 10 finaliști, înainte ca ultimii trei să fie anunțați în cadrul unei ceremonii de premiere online care va avea loc în luna mai. Acestea vor fi clasificate de un juriu format din patru experți cu experiență în lumea concursurilor, a marketingului și a modelingului.

Fanvue remarcă în special faptul că există puncte pentru detaliile din jurul ochilor și al mâinilor – domenii cu care unele generatoare de imagini cu Inteligență Artificială au probleme.

În ultimele 12 luni s-a înregistrat o explozie în ceea ce privește disponibilitatea și puterea generatoarelor de imagini cu Inteligență Artificială.

Instrumente precum Stability AI permit utilizatorilor să creeze imagini complexe pornind de la simple indicații de text, în timp ce o serie de instrumente de inteligență artificială permit rafinarea în continuare a acestor imagini.

Citește și