• O femeie a fost acuzată că a pretins în mod fals că a câștigat premiul cel mare de la Powerball – al treilea cel mai mare premiu câștigat vreodată.
  • Imaginile video o arată pe femeie plângând de bucurie la magazinul din Los Angeles care a vândut biletul câștigător.
  • Nepoata proprietarului magazinului a precizat că învingătorul nu s-a prezentat încă pentru premiu.

O femeie care a pretins că este câștigătoarea premiului cel mare de 1,08 miliarde de dolari de la Powerball a mințit, potrivit nepoatei proprietarului magazinului unde a fost vândut biletul, relatează Business Insider. Sarai Palacios, nepoata lui Nabor Herrera, care deține Las Palmitas Mini Market în apropiere de Skid Row din Los Angeles, a declarat pentru Mail că femeia nu a câștigat premiul cel mare.

Nu sunt sigură de ce a făcut asta. Cred că a vrut doar să apară la televizor”, a spus Palacios. Nu știm încă cine este câștigătorul. Încă nu s-a prezentat”, a adăugat ea. Loteria din California a confirmat joi că magazinul a vândut biletul câștigător, care este al treilea cel mai mare jackpot Powerball – și al șaselea cel mai mare jackpot la loteria din SUA – câștigat vreodată.

Femeia neidentificată a intrat vineri în magazinul din centrul orașului, plângând și răspunzând da” unui reporter care a întrebat-o dacă a câștigat un bilet, înainte de a ieși brusc din magazin și de a se urca într-o mașină, potrivit unei înregistrări video partajate de Inside Edition. În înregistrarea video integrală, femeia poate fi auzită spunând: Sunt speriată acum. Sunt foarte speriată”. Ea îmbrățișează apoi oamenii din magazin înainte de a declara: Trebuie să îl găsesc” și să fugă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Herrera, care a declarat că nu a știut că magazinul său a vândut biletul câștigător până când a ajuns acolo joi, a declarat pentru canalul de televiziune că a crezut că afirmația femeii este falsă” deoarece nu a recunoscut-o. Proprietarul magazinului va primi o recompensă de 1 milion de dolari pentru că a vândut biletul. El a declarat pentru K-CAL News că plănuia să folosească o parte din câștiguri pentru a-și duce familia în vacanță.

Câștigul de 1 miliard de dolari a venit după 38 de extrageri consecutive în care nimeni nu a câștigat jackpotul. Californianul Edwin Castro a câștigat anul trecut un jackpot Powerball record de 2 miliarde de dolari, cu un bilet cumpărat la 13 mile de magazinul lui Herrera, a relatat Mail.

Citește și