• Transformers revine pe marele ecran cu Transformers: Rise of the Beasts, un spectacol de acțiune în cea mai bună tradiție a seriei.
  • O nouă specie de Transformers amenință planeta: „Transformers: Rise of the Beasts” va fi în cinematografe din iunie 2023.
  • Primul trailer al filmului Transformers: Rise of the Beasts dezvăluie realizările tehnice uluitoare și amploarea ambițioasei producții.

De milioane de ani, lumea noastră se transformă, dar în luna iunie se trezește ceva nou și primar. Franciza de mare succes Transformers revine pe marele ecran cu Transformers: Rise of the Beasts, un spectacol de acțiune în cea mai bună tradiție a seriei, care ne va purta într-o călătorie explozivă în jurul lumii, în care vom întâlni o nouă specie de Transformers.

În 1994, o pereche de arheologi din Brooklyn dau peste un conflict străvechi care amenință să ne distrugă planeta. Lupta îndelungată dintre Autoboți și Decepticoni pe Pământ implică trei facțiuni beligerante de Transformers – Maximals, Predacons și Terrorcons. Ne-am confruntat cu multe amenințări, atât în trecut, cât și în viitor, dar aceasta este una cu care nu ne vom confrunta! Care este locul umanității în această bătălie epică?

Primul trailer al filmului Transformers: Rise of the Beasts dezvăluie realizările tehnice uluitoare și amploarea ambițioasei producții, dar face, de asemenea, aluzie la inima emoțională a filmului, care, la fel ca și Bumblebee, se bazează pe povestea umană din centrul său – o poveste care va atrage atât fanii consacrați ai seriei, cât și pe cei care se întâlnesc pentru prima dată cu lumea roboților care se transformă.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN

Transformers: Rise of the Beasts este regizat de Stephen Caple Jr. (Creed 2), după un scenariu scris de Joby Harold, Darnell Methayer, Josh Peters, Eric Hober și John Hober. Din distribuție fac parte Anthony Ramos, Dominic Fishback, Luna Lauren Velez și Toby Wigwe. Peter Cullen revine ca voce a lui Optimus Prime, iar Ron Perlman va fi liderul Maximals Optimus Prime. De asemenea, îi vom auzi ca voci pe Pete Davidson, Peter Dinklage și Michelle Yeoh.