• Murs a spus că a înțeles că atunci când vezi ceva scris poate părea mult mai rău.
  • Melodia a fost criticată pe rețelele de socializare pentru versurile care par să critice o persoană iubită pentru că bea prea mult alcool.
  • El a adăugat: Când asculți cântecul și înțelegi ce fel de artist sunt eu, a fost mai mult într-un mod obraznic și amuzant. Dacă ar fi fost cineva pe care aș fi crezut că s-ar fi simțit ofensat de ea, ar fi fost probabil Amelia, dacă ar fi crezut că este vorba despre ea, dar de fapt nu era așa. Mergem mai departe.”

Olly Murs a declarat că nu i-a venit să creadă” reacțiile de respingere pe care le-a primit pentru versurile de pe ultima sa piesă I Hate You When You’re Drunk, pe care fanii le-au catalogat drept controlatoare.

Melodia a fost criticată pe rețelele de socializare pentru versurile care par să critice o persoană iubită pentru că bea prea mult alcool, utilizatorii online făcând o legătură cu logodnica sa Amelia Tank.

Majoritatea ascultătorilor au contestat versurile de genul: Dansezi pe mese, nu vezi / Că arăți ca un dezastru și cânți Whitney whoa / Oh, te urăsc, te urăsc, te urăsc, te urăsc, te urăsc când ești beat”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Cântărețul și compozitorul Murs, în vârstă de 38 de ani, a fost rugat să răspundă criticilor în cadrul emisiunii BBC Breakfast cu gazdele Sally Nugent și Jon Kay de marți. El a spus: Este evident supărător să mă gândesc că oamenii au luat-o în acest fel, pentru că nu a fost această intenție. A fost un cântec cu care m-am identificat cu adevărat în studio.

La începutul lunii ianuarie, mi-am propus de Anul Nou să nu beau timp de un an. Așa că am ieșit cu prietenii mei, cu familia mea, (gândindu-mă) Te urăsc când ești beat. Nu a fost niciodată vorba despre Amelia sau despre altcineva, a fost doar un cântec cu care ne-am identificat cu adevărat în acel moment. Așa că, pentru ca oamenii să o ia în acest fel, am fost foarte supărat de asta.

Nu-mi venea să cred că oamenii au luat-o așa, ceea ce este păcat, pentru că eu cred că melodia este foarte bună.” Murs a spus că a înțeles că atunci când vezi ceva scris poate părea mult mai rău”.

El a adăugat: Când asculți cântecul și înțelegi ce fel de artist sunt eu, a fost mai mult într-un mod obraznic și amuzant. Dacă ar fi fost cineva pe care aș fi crezut că s-ar fi simțit ofensat de ea, ar fi fost probabil Amelia, dacă ar fi crezut că este vorba despre ea, dar de fapt nu era așa. Mergem mai departe.”

Murs a spus că și-a respectat rezoluția de Anul Nou, care l-a făcut să fie mai conștient” de corpul său, dar că va bea din nou anul viitor.