• Legenda rock-ului dur Ozzy Osbourne a anunțat anularea turneului său din 2023 în Marea Britanie și Europa continentală.
  • Rambursarea biletelor va fi disponibilă la punctul de cumpărare, se arată în comunicat.
  • El a spus că a rămas slăbit din punct de vedere fizic în urma a trei operații, tratamente cu celule stem, terapie fizică și tratamentul Hybrid Assistive Limb.

Legenda rock-ului dur Ozzy Osbourne a anunțat anularea turneului său din 2023 în Marea Britanie și Europa continentală. Osbourne a emis o declarație miercuri dimineața devreme în care a spus că leziunile suferite la coloana vertebrală în urma unui accident petrecut în urmă cu patru ani îl vor împiedica să mai plece în turneu.

„Sincer, sunt umilit de modul în care ați avut răbdare să vă păstrați biletele în tot acest timp, dar, cu toată conștiința, am ajuns acum la concluzia că nu sunt capabil din punct de vedere fizic să particip la următoarele concerte ale turneului meu din Europa/Marea Britanie, deoarece știu că nu aș putea face față deplasărilor necesare”, a declarat Osbourne.

În vârstă de 74 de ani, câștigătorul unui premiu Grammy și fostul vocalist al trupei de metal Black Sabbath a declarat că vocea mea de cântăreț este în regulă”, dar a spus că a rămas slăbit din punct de vedere fizic în urma a trei operații, tratamente cu celule stem, terapie fizică și tratamentul Hybrid Assistive Limb, care folosește un exoschelet robotizat pentru a ajuta la îmbunătățirea mișcării și a echilibrului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

El a mulțumit familiei sale, fanilor, membrilor trupei și echipei și colegilor săi, pionierii metalului Judas Priest.

Niciodată nu mi-aș fi imaginat că zilele mele de turneu s-ar fi încheiat în acest fel”, a spus Osbourne. Echipa mea vine în prezent cu idei pentru a găsi locuri în care voi putea concerta fără să fiu nevoit să călătoresc din oraș în oraș și din țară în țară.”

Rambursarea biletelor va fi disponibilă la punctul de cumpărare, se arată în comunicat. Osbourne a anulat anterior concertele turneului din Europa și America de Nord din 2019 din cauza unor probleme de sănătate, inclusiv o căzătură urâtă” în care a spus că s-a rănit la vertebrele de la gât.

Cântărețul, care s-a bucurat de succes solo după ce a părăsit trupa Black Sabbath, a anunțat în 2020 că a fost diagnosticat cu boala Parkinson, o afecțiune a sistemului nervos care afectează mișcările.

Osbourne și ceilalți trei membri ai trupei Black Sabbath au fost incluși în Rock and Roll Hall of Fame în 2006. Osbourne și familia sa, inclusiv soția acestuia, Sharon, și doi dintre cei trei copii ai săi, au fost vedetele propriului lor reality show numit The Osbournes”.