• Vedeta hollywoodiană – care și-a lansat recent propriul documentar Netflix – emana încredere și a oferit cea mai bună poziție de model în timp ce ajungea la capătul podiumului.
  • Părul blond decolorat al sex-simbolului a fost dat pe spate într-un coc dezordonat.
  • Pamela a purtat o versiune atenuată a caracteristicii sale de ochi fumurii negri și buze nude palide.

Pamela Anderson a avut toți ochii ațintiți asupra ei când a deschis miercuri seară, în Miami, Florida, prezentarea de modă Hugo Boss. Vedeta Barb Wire, în vârstă de 55 de ani, a condus haita de modele pe podiumul din fața Herald Plaza, care a fost înconjurat de apă și însoțit de un spectacol de lumini uimitor.

Alături de ea s-au alăturat veterana supermodel Naomi Campbell, actrița și cântăreața Demi Lovato, fostul înger Victoria’s Secret Candice Swanepoel și DJ Khaled. Pamela a purtat o versiune atenuată a caracteristicii sale de ochi fumurii negri și buze nude palide, care a inclus o strălucire sărutată de soare și o sprânceană ușor umplută.

Părul blond decolorat al sex-simbolului a fost dat pe spate într-un coc dezordonat, cu părul de bebeluș lăsat intenționat pe spate pentru a crea un aspect de vânt.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

Ea și-a îmbrăcat silueta zveltă într-o ținută business chic, completată cu un sacou ușor, pantaloni semi-transparenți și pantofi nude din piele întoarsă. O cămașă transparentă cu decolteu în V era ascunsă sub jachetă, la fel ca și mânecile unei cămăși cu nasturi care servea drept eșarfă unică.

Vedeta hollywoodiană – care și-a lansat recent propriul documentar Netflix – emana încredere și a oferit cea mai bună poziție de model în timp ce ajungea la capătul podiumului.

Pamela nu a fost singura celebritate care a defilat pe podium pentru brandul german de modă de lux, care datează din anii 1920 și este cunoscut pentru modelele sale „inovatoare”. Naomi Campbell a arătat eteric în timp ce și-a strecurat silueta statuară într-o rochie neagră plonjantă structurată ca un blazer.

Aceasta avea revere și buzunare la șolduri. Ea a stat pe tocuri înalte negre stiletto și a purtat o brățară verde la încheietura mâinii drepte. Părul lung, de culoarea corbului, al reginei podiumului îi cădea pe spate în șuvițe elegante. Campbell părea să se distreze de minune deoarece a fost surprinsă deseori zâmbind la colegele modele și la cei din primul rând. De asemenea, a fost însoțită pe podium de DJ Khaled, care i-a oferit un braț copertinetei Vogue.

Cei doi s-au plimbat braț la braț, în timp ce în jurul lor se desfășura un uimitor spectacol de lumini și apă. De asemenea, producătorul a avut ocazia de a participa singur la prezentarea de modă, îmbrăcat într-un sacou blazer negru peste o bluză albă.

Look-ul lui Khaled a constat, de asemenea, într-un pantalon negru și pantofi clasici negri de rochie. Candice Swanepoel a făcut să cadă fălcile în stil bluză și fustă albastru deschis, cu un set de bluză și fustă, cu tocuri cu barete și șosete bej. Seara s-a dovedit a fi una plină de vedete, cu vedete precum Demi Lovato, Bella Thorne și Camila Morrone, care au luat loc în primul rând la eveniment. Înaintea spectacolului, vedetele de top au pozat pentru fotografii în fața decorului Hugo Boss.