• Filmul Past Lives, de Celine Song – drama romantică despre Nora (Greta Lee) și Hae Sung (Teo Yoo), a primit premiul pentru cel mai bun film.
  • Past Lives și Song au fost nominalizați și la categoria pentru cel mai bun scenariu.
  • Andrew Scott a obținut premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din All of Us Strangers.

Societatea Națională a Criticilor de Film a anunțat premiile pentru cele mai bune rezultate din 2023 în domeniul cinematografiei. În acest an se acordă cele 58 de premii anuale, care sunt votate de prestigioasa organizație de critici de film, printre care se numără și criticii șefi de film de la Variety, Owen Gleiberman și Peter Debruge.

Filmul „Past Lives”, de Celine Song – drama romantică despre Nora (Greta Lee) și Hae Sung (Teo Yoo), a primit premiul pentru cel mai bun film. „Past Lives” și Song au fost nominalizați și la categoria pentru cel mai bun scenariu, scrie Variety.

Andrew Scott a obținut premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din „All of Us Strangers”, în timp ce Charles Melton a fost desemnat cel mai bun actor în rol secundar pentru „May December”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

În cursa pentru cea mai bună actriță, NSFC i-a acordat premiul cel mare Sandrei Hüller pentru performanțele sale din „Anatomia unei căderi” și „Zona de interes”. Da’Vine Joy Randolph a primit premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul său din „The Holdovers”.

Citește și