• Actorul David Soul a murit la vârsta de 80 de ani.
  • Soția sa, Helen Snell, a declarat că David Soul a murit ieri, după o „luptă curajoasă pentru viață, în compania iubitoare a familiei”.
  • Soul l-a interpretat pe detectivul Ken „Hutch” Hutchinson alături de Paul Michael Glaser în „Starsky & Hutch”.

Actorul David Soul, care și-a câștigat faima ca detectivul Kenneth „Hutch” Hutchinson în serialul de televiziune Starsky & Hutch în popularul serial de televiziune din anii 1970, a murit la vârsta de 80 de ani.

Soția sa, Helen Snell, a declarat vineri că „David Soul – soț, tată, bunic și frate iubit – a murit ieri, după o luptă curajoasă pentru viață, în compania iubitoare a familiei”.

„A împărtășit multe calități extraordinare în lume ca actor, cântăreț, narator, artist creativ și prieten drag”, a spus ea într-un comunicat citat de AP.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Zâmbetul, râsul și pasiunea sa pentru viață vor fi ținute minte de mulți dintre cei ale căror vieți le-a atins”.

Soul l-a interpretat pe detectivul Ken „Hutch” Hutchinson alături de Paul Michael Glaser în „Starsky & Hutch”. A fost difuzat pe ABC între 1975 și 1979 și a devenit atât de popular încât a generat o serie de jucării pentru copii.La apogeul faimei sale, Soul a intrat și în topurile muzicale cu single-ul „Don’t Give Up on Us”.

Citește și