• Aceasta le cere celor de la Warner Bros și DC Entertainment să o elimine pe Heard din Aquaman and the Lost Kingdom, care urmează să fie lansat pe 17 martie 2023.
  • Procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soții este în curs de desfășurare, apărând acuzații potrivit cărora Heard ar fi fost violentă față de Depp în timpul căsătoriei lor.
  • În ianuarie, regizorul James Wan a anunțat pe Instagram că filmările pentru Aquaman și Regatul pierdut s-au încheiat. „Și în sfârșit, în sfârșit, în sfârșit, în sfârșit, imaginea se încheie în adevărata ultimă zi a filmului #Aquaman2”.

O petiție pentru eliminarea actriței Amber Heard din continuarea filmului Aquaman a fost semnată de peste 3 milioane de persoane, devenind una dintre cele mai semnate petiții care au apărut vreodată pe Change.org.

Petiția online adresată DC Warner Bros (Studio) și DC Entertainment a fost inițiată de Jeanne Larson, conform Sahara Reporters.

Aceasta le cere celor de la Warner Bros și DC Entertainment să o elimine pe Heard din Aquaman and the Lost Kingdom, care urmează să fie lansat pe 17 martie 2023.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soții este în curs de desfășurare, apărând acuzații potrivit cărora Heard ar fi fost violentă față de Depp în timpul căsătoriei lor.

În ianuarie, regizorul James Wan a anunțat pe Instagram că filmările pentru Aquaman și Regatul pierdut s-au încheiat. „Și în sfârșit, în sfârșit, în sfârșit, în sfârșit, imaginea se încheie în adevărata ultimă zi a filmului #Aquaman2”.

Textul petiției:

Amber Heard a fost demascată de Johnny Depp ca fiind o agresoare domestică. În procesul său de 50 de milioane de dolari, Johnny Depp descrie multe incidente de abuz domestic pe care le-a suferit din partea soției sale (de atunci) Amber Heard, inclusiv un incident în care aceasta l-a lovit de două ori în față și un altul în care i-a zdrobit degetul cu o sticlă de vodcă, iar degetul a trebuit să fie reatașat chirurgical. El va purta cicatricea de atunci pentru tot restul vieții.

De asemenea, Amber Heard a fost arestată în 2009 pentru că a abuzat o fostă parteneră de viață, Tasya Van Ree, ceea ce demonstrează un model repetat de abuz din partea lui Amber Heard.

De la divorțul lui Heard de Johnny Depp, ea a pornit sistematic o cruciadă pentru a-l ruina pe Depp la Hollywood, repetând multiple relatări ale unor incidente false în care ea l-a abuzat de fapt pe Johnny Depp, dar a mințit și a creat relatări false despre el ca fiind abuzatorul. În legătură cu incidentul în timpul căruia i-a sfărâmat oasele de la degetul lui Johnny Depp și aproape i l-a secționat, făcându-l pe Depp să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a-l reatașa și repara, Heard a prezentat o poveste falsă în care susținea că și-a tăiat singur degetul, l-a înmuiat în vopsea și a mâzgălit obscenități pe toți pereții.

De asemenea, Heard povestește incidente inventate în care Johnny Depp ar fi lovit-o în față, când, de fapt, ea l-a lovit. Deși personalul și vecinii din clădirea în care locuia au declarat că nu au văzut nicio urmă pe fața ei în orele și zilele de după ce spune că Johnny Depp a lovit-o, totuși, ea a apărut în instanță șase (6) zile mai târziu cu vânătăi pe față, cerând un ordin de restricție temporară, care a fost acordat. Fotografii ale lui Heard din ziua următoare îi arată fața întreagă, fără machiaj, și nici măcar o vânătaie.

Întrucât Amber Heard este o persoană cunoscută și dovedită ca fiind o agresoare domestică, Warner Brothers și DC Entertainment ar trebui și trebuie să o retragă pe Heard din proiectul lor cinematografic Aquaman 2. Ei nu trebuie să ignore suferința victimelor lui Heard și nu trebuie să dea farmec unui abuzator domestic.

Bărbații sunt victime ale abuzului domestic, la fel ca și femeile. Acest lucru trebuie să fie recunoscut și trebuie luate măsuri pentru a preveni ca un abuzator cunoscut să fie celebrat în cadrul industriei de divertisment.

Faceți ceea ce este corect. Scoateți-o pe Amber Heard din Aqua man 2”.

În urma acuzațiilor, Johnny Depp și-a pierdut contractele

Depp spusese că, la câteva zile după ce Heard a publicat un articol de opinie în The Washington Post în care susținea că este victima abuzului domestic, a fost eliminat din cel de-al șaselea episod al filmului Pirații din Caraibe, deși este un personaj principal al francizei -Capitanul Jack Sparrow.

„Trecuseră doi ani în care se vorbea constant la nivel mondial despre mine ca fiind un bătăuș de soții. Așa că sunt sigur că Disney a încercat să taie legăturile pentru a fi în siguranță. Mișcarea #MeToo era în plină desfășurare în acel moment”, a declarat Depp la bară.

El a mai spus că nu se va întoarce din nou la Pirații din Caraibe, chiar dacă i s-ar oferi o șansă în acest sens.

De asemenea, în noiembrie 2020, la cererea Warner Bros, actorul a fost nevoit să renunțe la rolul lui Grindelwald din franciza Fantastic Beasts.