• Pete a lucrat cel mai recent la mai multe roluri în filme, după ce și-a găsit faima în SNL și nu a mai susținut un concert de stand-up de trei ani.
  • Kanye, între timp, a păstrat un profil scăzut de când au apărut toate scandalurile publice cu fosta sa soție, Kim.
  • Kanye i-a spus lui Kim că nu va face nicio apariție publică sau declarații incendiare pe rețelele de socializare.

Pete Davidson nu s-a putut abține să nu abordeze relația sa cu Kanye West când a revenit pe scenă pentru primul său concert de stand-up din ultimii trei ani. Vedeta „Saturday Night Live”, în vârstă de 28 de ani, a cântat în prima seară a evenimentului „Netflix Is A Joke: The Festival la Hollywood Bowl”, vineri, unde a făcut referire la conflictul dintre el și fostul iubit al lui Kim Kardashian, Kanye, în vârstă de 44 de ani.

Potrivit Entertainment Tonight, comediantul și-a deschis recitalul cu glume despre Kanye care susținea că Pete are SIDA, iar Pete credea că este adevărat pentru că Kanye „este un geniu”. De asemenea, el a glumit pe seama faptului că este ciudat să fii umilit atunci când nu poți face nimic în privința asta, cum ar fi atunci când Kanye a inclus într-unul dintre videoclipurile sale muzicale un cap de argilă fără trup, făcut să arate ca Pete.

Vedeta King Of Staten Island a fost ținta furiei lui Kanye de când a început să se întâlnească cu Kim, după ce aceasta a cerut divorțul de rapper.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Pete a vorbit și despre faptul că prietenul său Jack Harlow colaborează cu Kanye la o piesă, spunând că nu este supărat din cauza asta, în ciuda prieteniei lor, dar a adăugat că dacă Bill Burr, colegul său de scenă de la „King Of Staten Island”, ar fi fost văzut la una dintre slujbele de duminică ale lui Kanye, ar fi fost o poveste foarte diferită.