• Fondatoarea Inamorata tocmai s-a despărțit de soțul Sebastian Bear-McClard.
  • Modelul a fost etichetat în fotografia acum ștearsă, care a fost postată din nou pe un alt cont de Instagram.
  • Câteva zile mai târziu, cei doi au fost fotografiați în timp ce se întâlneau în New York.

Pete Davidson a participat la o cină de Ziua Prieteniei cu Emily Ratajkowski, pe fondul zvonurilor că cei doi se întâlnesc. Directorul de brand al Bumble, Selby Drummond, a postat o fotografie de pe Instagram care îi arată pe EmRata și pe absolventul de la „Saturday Night Live” stând la masă cu alți câțiva invitați la un festin de Ziua Recunoștinței.

Modelul a fost etichetat în fotografia care a fost postată din nou. Întâlnirea ocazională între prieteni ar putea semnala că lucrurile se complică în presupusul cuplu.

Davidson, în vârstă de 29 de ani, și Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, au stârnit pentru prima dată zvonuri la începutul acestei luni, când un spion i-a văzut pe cei doi ținându-se de mână în timp ce se aflau la o întâlnire în Brooklyn. Săptămâna trecută, relația lor a fost aparent confirmată când o sursă a declarat pentru Us Weekly că se văd de câteva luni.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Persoana din interior a susținut atunci că sunt „în stadii foarte incipiente, dar amândoi se plac cu adevărat” și că „Pete o face pe Emily să râdă și îi place cât de inteligentă este ea”. Câteva zile mai târziu, cei doi au fost fotografiați în timp ce se întâlneau în New York, confirmând astfel zvonurile potrivit cărora ar avea o legătură romantică.

Ratajkowski pare să îl țină la distanță pe comediant, lăsând să se înțeleagă pe Instagram că vrea să se întâlnească cu mai mulți bărbați și femei în acest moment.

Fondatoarea Inamorata tocmai s-a despărțit de soțul Sebastian Bear-McClard. Page Six a dat vestea că divorțează de producătorul „Uncut Gems” după patru ani de căsnicie, din cauza acuzațiilor că acesta ar fi înșelat-o. Ea și Bear-McClard îl au împreună pe Bear, fiul ei în vârstă de un an.