• Vânzarea include și hiturile solo ale lui Collins, In the Air Tonight, You’ll Be In My Heart și Against All Odds.
  • În martie, Collins a susținut ultimul său concert cu Genesis la The O2 din Londra.
  • Collins a recunoscut anterior că „abia” poate ține o baghetă de tobă în mână.

Phil Collins și Genesis au vândut o mare parte din catalogul lor pentru suma uriașă de 300 de milioane de dolari. Concord Music Group a obținut drepturile de editare și înregistrările masterale pentru cea mai mare parte a catalogului legendei prog rock Genesis, precum și o parte din fluxurile de venituri și înregistrările din muzica grupului.

Vânzarea include, de asemenea, hiturile solo ale lui Collins, In the Air Tonight, You’ll Be In My Heart și Against All Odds.

Piesele chitaristului Mike Rutherford din trupa sa Mike and the Mechanics fac și ele parte din vânzare. Vorbind despre vânzare, președintele Concord, Bob Valentine, a declarat pentru Wall Street Journal: „În lumea în care trăim astăzi, cu Facebook, Instagram, TikTok, toate aceste lucruri care determină consumul de muzică mai veche, există cu siguranță modalități pentru noi, ca și casă de discuri, de a readuce la viață o parte din această muzică’.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

În martie, Collins a susținut ultimul său concert cu Genesis la The O2 din Londra. Artiștii de la Invisible Touch – din care mai face parte și Tony Banks – au cântat în ultima seară a turneului de adio The Last Domino? la această locație.

Collins, în vârstă de 71 de ani, care nu a mai putut cânta la tobe și a fost nevoit să cânte cea mai mare parte a concertului lor de pe un scaun din cauza problemelor de sănătate, a glumit despre faptul că trebuie să își „găsească o slujbă adevărată acum”.

Fiul său, Nic Collins, în vârstă de 21 de ani, l-a înlocuit pe tatăl său la tobe pentru acest turneu. Collins a recunoscut anterior că „abia” poate ține o baghetă de tobă în mână, într-o actualizare devastatoare a stării de sănătate.