• Doja Cat a petrecut aproape cinci ore pentru a i se aplica manual 30.000 de cristale Swarovski de culoare roșu rubiniu pe tot corpul.
  • La intrarea în spectacol, cântăreața a fost de nerecunoscut doar pentru cei care nu erau încă familiarizați cu libertatea de creație pe care i-a oferit-o capul ras complet.
  • Produsul final a fost o capodoperă magică și hipnotizantă de strălucire sclipitoare.

Doja Cat a fost pe pilot automat de când muziciana s-a înclinat ultima dată asupra promovării active a single-urilor de pe albumul plin de hituri, dar recentele sale aventuri în modă au avut o prezență din altă lume de sine stătătoare. Înaintea show-ului Schiaparelli Haute Couture primăvară/vară 2023 de la Paris, Doja Cat a petrecut aproape cinci ore pentru a i se aplica manual 30.000 de cristale Swarovski de culoare roșu rubiniu pe tot corpul.

La intrarea în spectacol, cântăreața a fost de nerecunoscut doar pentru cei care nu erau încă familiarizați cu libertatea de creație pe care i-a oferit-o capul ras complet de când s-a tuns anul trecut. Suprafața plană a acționat ca un fel de pânză pentru make-up artistul Pat McGrath, care a creat un look care a furat spectacolul din primul rând.

Ce plăcere să lucrez cu superba Doja Cat și cu uimitorul Daniel Roseberry la look-ul Doja’s Inferno” pentru colecția Haute Couture FW23 a lui Schiaparelli”, a scris McGrath pe Instagram. Răbdarea sublimă a lui Doja în timpul celor 4 ore și 58 de minute de care a avut nevoie pentru a crea look-ul cu #TeamPatMcGrath, care a fost acoperit cu peste 30.000 de cristale Swarovski aplicate manual, a fost inspirată. Produsul final a fost o capodoperă magică și hipnotizantă de strălucire sclipitoare.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Spectacolul inspirat de Infernul lui Dante Alighieri, colecția Schiaparelli a combinat mișcarea corpurilor fizice cu staționarea obiectelor neînsuflețite pentru a crea ceea ce McGrath a descris ca fiind „o pânză hipnotizantă de frumuseți radiante, multidimensionale și luminoase”. Evocatoare de sculpturi sublime, un adevărat festin pentru ochi”.

Când Doja Cat s-a ras în cap anul trecut, la fel a făcut și cu sprâncenele ei. „Nu m-am simțit niciodată mai frumoasă în toată viața mea, ceea ce este foarte ciudat”, a declarat rapperița pentru Dazed imediat după transformare. „Mă simțeam frumoasă când aveam părul lung. Cu siguranță mă simțeam ca o fată sexy atunci, dar întotdeauna mă simt așa. Există ceva atât de entuziasmant în schimbare, mi-a arătat o altă latură a mea. Mă simt atât de nou, proaspăt și sexy.”