• Pink a lansat vineri dimineață (27 ianuarie) videoclipul „Trustfall”, piesa care dă titlul celui de-al nouălea album al său.
  • Videoclipul este regizat de Georgia Hudson.
  • Viitorul album de studio al lui Pink, intitulat tot Trustfall”, va fi lansat pe 17 februarie prin RCA Records.

Pink a lansat vineri dimineață (27 ianuarie) videoclipul„Trustfall”, piesa care dă titlul celui de-al nouălea album al său. Videoclipul începe cu imaginea singuratică a unei persoane ghemuite pe o stâncă cu vedere la ocean, în timp ce cântă: „O să cazi? Ar trebui să te prindă cineva? Sau te prinzi singur? Va fi ceva pentru care merită să cazi”, în timp ce acțiunea se mută la o petrecere într-o casă de fițe.

Videoclipul regizat de Georgia Hudson o urmărește apoi pe tânăra noastră protagonistă în timp ce se plimbă în noapte pe un scuter în ceea ce pare a fi o stare emoțională. Scena trece la Pink stând pe acoperișul hotelului Illusion Hotel”, unde cântă: Imaginează-ți un loc unde nu doare totul/ Unde totul este în siguranță și nu se înrăutățește/ Oh, Doamne, vedem prin ochii injectați cu sânge”.

La fel ca în majoritatea videoclipurilor Pink, există un dans impresionant, coregraful Ryan Heffington adăugând un strat de emoție mesajului melodiei cu o coregrafie la miezul nopții în mijlocul unei străzi întunecate care dă viață amestecului de speranță și frică din versuri.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Melodia, coprodusă de Fred și de Johnny McDaid de la Snow Patrol – care a scris-o împreună cu solista – are un ritm EDM antrenant și versuri pline de emoție despre depășirea temerilor și încrederea în lucruri pe care poate nu le poți vedea. Închide ochii și lasă totul în urmă/Du-te acolo unde dragostea este de partea noastră, este o cădere sigură, baby”, cântă Pink pe refrenul melodiei.

Călătoria se încheie cu Pink îmbrățișând-o pe colega de scenă a clipului și oferindu-i un sfat înțelept: Ești speriată și tot corpul tău tremură… du-te acolo și fă-o, pur și simplu. Fă-o, orice ar fi, și apoi bum, dispare. Frica a dispărut.”

Viitorul album de studio al lui Pink, intitulat tot Trustfall”, va fi lansat pe 17 februarie prin RCA Records. Până în prezent, cântăreața a lansat bop-ul incontestabil Never Gonna Not Dance Again” și a anunțat coordonatele turneului său uriaș în 21 de orașe.