• Pink i-a interzis fiicei sale de 11 ani să folosească rețelele sociale.
  • Artista a împărtășit temerile potrivit cărora copiii ei vor fi hărțuiți și a spus că vrea doar să îi protejeze.
  • Cântăreața a declarat: „Copiii mei nu au telefon. Fiica mea este singura fată de 11 ani din clasa ei care nu are unul.

Pink i-a interzis fiicei sale de 11 ani să folosească rețelele sociale. Cântăreața Just Give Me A Reason a dezvăluit că Willow este singurul copil din clasa ei care nu are un telefon mobil.

Artista este mamă a doi copii. Jameson, în vârstă de șase ani, este cel de-al doilea copil pe care îl are împreună cu soțul ei, Carey Hart. Ea și-a împărtășit temerile potrivit cărora copiii ei vor fi hărțuiți și a spus că vrea doar să îi protejeze. Uneori împărtășește momente cu copiii ei pe social media.

Cântăreața a declarat: Copiii mei nu au telefon. Fiica mea este singura fată de 11 ani din clasa ei care nu are unul. Este greu. Mulți dintre prietenii mei își au copiii pe TikTok, iar eu nu”.

Recomandări

CRESC TENSIUNILE CHINA-TAIWAN
CIOLACU: ROMÂNIA ȘI TURCIA NU SUNT COMPETITORI
STRESUL NE DOBOARĂ
FRANȚA SCHIMBĂ DOCTRINA
CE ȚINUTE AU ALES VEDETELE LA CANNES
CONFLICT VIOLENT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Cântăreața, al cărei nume real este Alecia Beth Hart, a spus că pentru Willow a fost diferit față de unele dintre prietenele ei, deoarece este fiica unei persoane celebre.

Are o mulțime de ochi pe ea”, a spus artista în vârstă de 43 de ani, adăugând că sănătatea mintală a copiilor ei este mai importantă decât faptul că prietenii ei de la școală cred că este cool”.

Dezvăluind singurul lucru pe care Willow îl poate face pentru a-i dovedi mamei sale că se înșeală, Pink a spus: Am spus clar că, dacă puteți prezenta informații dintr-o sursă de încredere care îmi spune că social media este bună pentru voi, atunci puteți să o folosiți.”

Pink își promovează în prezent noul album Trustfall, la care a lucrat timp de trei ani. Cei doi copii ai ei vor pleca din nou cu ea, deoarece întotdeauna pleacă în turneu ca o familie.

Sunt atât de norocoasă că pot să-mi aduc copiii cu mine și toți copiii chitariștilor mei vor fi acolo… este uimitor”, a spus ea.

Pink a dezvăluit anterior că fiica ei, Willow, are un loc de muncă cu salariul minim pe economie în timp ce sunt pe drumuri. Atribuțiile ei exacte nu sunt cunoscute, dar artista a recunoscut că cel mai mare copil al ei mai are încă un lucru sau două de învățat despre negocierea salariului.