• Pink are un copil de 11 ani și unul de șase ani.
  • Cântăreața crede că de fapt cariera ei a început după ce a devenit părinte.
  • Pink a spus că se simțea singură doar fiind muzician și că își dorea ceva mai mult în viața ei.

Pink și-a amintit că i s-a spus că cariera ei muzicală „s-ar fi terminat” dacă ar fi avut copii. În schimb, cântăreața – care are un copil de 11 ani și unul de șase ani – a declarat că ea crede că de fapt cariera ei „a început” după ce a devenit părinte.

Vorbind cu Zane Lowe la Apple Music 1, ea a spus: „Toată lumea mi-a spus: Dacă ai copii chiar acum, cariera ta s-a terminat, dar cred că, în mod interesant pentru mine, toată lumea are această idee despre mine că sunt doar single-urile mele, nu? Că sunt o femeie mârâitoare, furioasă, ca o femeie-bărbat. Nu-i așa? Și, evident, suntem cu toții mult mai complecși decât toate astea, dar când am avut un copil, cred că asta m-a înmuiat față de lume, față de partea care nu mă înțelegea. Și cred că atunci a început cariera mea, cu adevărat. Adică, am făcut o mulțime de lucruri înainte de asta, dar cu adevărat, cu adevărat, cred că atunci am început să mă înțeleg pe mine și să înțeleg lumea și locul meu în ea.”

Pink a continuat spunând că se simțea „singură” doar fiind muzician și că își dorea ceva mai mult în viața ei. „Să am o familie a fost foarte important pentru mine pentru că viața mea de familie a fost dată peste cap când eram copil, iar eu sunt super-afectuoasă, drăgălașă și prostuță. Doar să fac muzică nu era suficient pentru mine. Mă simțeam singură. Eram atât de singură. Este o afacere foarte singuratică”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Îmi doream foarte mult să am o familie și era la fel de important pentru mine ca ambiția pentru că nu-mi doream, dacă e doar… dacă ăsta e morcovul, l-am mâncat. Încă îmi este foame. Mi-e foame. Îmi place să cânt cântece. Îmi place să cânt. Să stau cu o chitară este unul dintre lucrurile mele preferate pe care le voi face vreodată, dar să mă îmbrățișez cu bebelușii mei și să-i duc cu cortul și să fiu murdară timp de trei zile este, de asemenea, unul dintre cele mai tari lucruri pe care le voi face vreodată”

Noul album al lui Pink, „Trustfall”, a fost lansat ieri. Ea se va întoarce în Marea Britanie mai târziu în acest an pentru turneul său britanic „Summer Carnival”, care include două date în cadrul BST Hyde Park pe 24 și 25 iunie.