• Fostul fotbalist al Barcelonei Gerard Piqué a dat asigurări, marți, că trece printr-un moment personal bun, după despărțirea de artista columbiană Shakira.
  • Piqué a fost întrebat despre melodia Shakirei și a producătorului argentinian Bizarrap publicată sub titlul BZRP Music Session #53, în care fosta sa parteneră lansează fraze împotriva sa.
  • Fostul fotbalist a preferat să nu se pronunțe direct: „Nu vreau să vorbesc despre acest subiect”.

Fostul fotbalist al Barcelonei Gerard Piqué a dat asigurări, marți, că trece printr-un moment personal bun, după despărțirea de artista columbiană Shakira, mama celor doi copii ai săi, despre care a spus că, în calitate de tată, obiectivul său este ca „ei să fie bine”.

Într-un interviu acordat emisiunii de radio „El món a Rac1″, omul de afaceri catalan a vorbit despre situația sa personală marcată de despărțirea de mama copiilor săi, Milan și Sasha, cu care a semnat în decembrie anul trecut un acord pentru îngrijirea copiilor de către cântăreața columbiană la Miami (Statele Unite).

Piqué a fost întrebat despre melodia Shakirei și a producătorului argentinian Bizarrap publicată sub titlul BZRP Music Session #53, în care fosta sa parteneră lansează fraze împotriva sa, dar fostul fotbalist a preferat să nu se pronunțe direct: „Nu vreau să vorbesc despre acest subiect”. Chiar și așa, pe marginea acestui subiect, el a ținut să vorbească despre copiii săi: „Cred că oamenii au responsabilitatea, mai ales cei care suntem părinți, să încercăm să ne protejăm copiii. Fiecare ia deciziile pe care le consideră potrivite. Iar eu nu vreau să vorbesc despre asta. Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca copiii mei să fie bine”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Fostul fotbalist a apărat și decizia fiului său Milan de a participa la un program al Ligii Regilor, campionatul de fotbal în șapte pe care el însuși îl promovează și care are douăsprezece echipe prezidate de stewarzi sau foști jucători cunoscuți, precum Iker Casillas sau Sergio ‘Kun’ Agüero.

Fiul meu m-a rugat să iau parte la program și am făcut-o. Am fost invitat. La modul în care a participat, am fost foarte mândru de el. Eu fac lucrurile într-un fel și încerc să le fac cât mai bine. În clasă nu primești o lecție despre cum poți fi un părinte mai bun sau mai rău”, a reflectat el.

Per total, fostul jucător al Barcelonei a explicat că se simte „bine” pe plan personal, după ce a decis să agațe ghetele în cui ca fotbalist profesionist în noiembrie anul trecut. Mai exact, după ce a jucat ultimul său meci pe Camp Nou, Piqué a spus în discursul său că „atunci când îmbătrânești, a vrea înseamnă a renunța”, o frază care nu a fost pregătită, după cum a dezvăluit el însuși, deși a recunoscut că a fost încadrată într-un moment în care se întâmplau „multe lucruri” în viața sa.