• Shakira a făcut aluzie la despărțirea de fostul ei Gerard Pique în timp ce a interpretat hitul despărțirii în cadrul emisiunii The Tonight Show.
  • În vârstă de 46 de ani a urcat pe scenă pentru a cânta hitul de succes care are multiple referiri la fostul ei iubit.
  • Arătând la fel de impresionantă ca întotdeauna, Shakira a purtat o pereche de pantaloni din piele, în timp ce și-a arătat silueta într-un body negru din plasă.

Shakira a făcut aluzie la despărțirea de fostul ei Gerard Pique în timp ce a interpretat hitul despărțirii în cadrul emisiunii The Tonight Show. Vedeta pop a apărut la talk-show pentru a interpreta TQG pentru prima dată.

În vârstă de 46 de ani a urcat pe scenă pentru a cânta hitul de succes care are multiple referiri la fostul ei iubit. Cei doi au pus capăt relației lor în iunie, după 11 ani de relație. Arătând la fel de impresionantă ca întotdeauna, Shakira a purtat o pereche de pantaloni din piele, în timp ce și-a arătat silueta într-un body negru din plasă. Body-ul nu lăsa prea mult loc imaginației, deoarece avea tăieturi sub sâni. Ea a optat pentru un machiaj full glam și și-a aranjat părul caramel în bucle lejere.

Ea a apărut la emisiune împreună cu Bizarrap, discutând cu gazda Jimmy Fallon despre cântecul lor comun, precum și despre recenta ei despărțire. Vorbind în cadrul emisiunii, Shakira a explicat că melodia a fost „o modalitate sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile”, adăugând în același timp că a trebuit să „suporte atâtea tâmpenii”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Noul hit a fost numit o piesă „disprețuitoare” la adresa lui Gerard, cu care Shakira are doi copii și de care s-a despărțit după ce acesta i-ar fi fost infidel în timpul relației. Vorbind despre despărțire pentru prima dată la televizor, ea a împărtășit: A fost de necrezut să simt reacția atâtor oameni. Cred că oamenii se conectează cu adevărat cu muzica atunci când este reală și autentică, vine dintr-un loc real. Chestia cu acest cântec este că a devenit un fel de imn pentru atât de multe femei. Am avut un an foarte greu după despărțire și scrierea acestui cântec a fost foarte importantă pentru mine. A fost o modalitate sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile.”

Ea a concluzionat: „Simt că, după ce am scos acest cântec, am simțit nu numai că am avut fani, ci și o frăție de femei care au trecut prin aceleași lucruri, care gândesc așa cum gândesc eu, simt așa cum simt eu și care au trebuit să suporte atât de mult, așa cum a trebuit să fac și eu.”

Cu versuri ale cântecului care par să facă referire la Gerard, se crede că acestea fac referire și la noua sa iubită de 23 de ani. Valorez doi 22 de ani. Ai dat la schimb un Ferrari pentru un Twingo. Ai schimbat un Rolex pentru un Casio”, cântă Shakira.