• Gerard Pique și Clara Chia au fost implicați, din nou, într-o controversă pe rețelele de socializare.
  • Potrivit unui videoclip TikTok, fostul fotbalist și iubita sa ar fi fost dați afară dintr-un restaurant japonez din Barcelona.
  • Diverși utilizatori ai rețelelor de socializare – și anumite instituții media – speculează că proprietarul este un fan al cântăreței columbiene, motiv pentru care i-ar fi cerut să părăsească localul.

Gerard Pique și Clara Chia au fost implicați, din nou, într-o controversă pe rețelele de socializare. Controversă care, reală sau nu, a plasat noul cuplu în topul tendințelor pe internet.

Potrivit unui videoclip TikTok, fostul fotbalist și iubita sa ar fi fost dați afară dintr-un restaurant japonez din Barcelona pentru că proprietarul este un fan al fostei lui Pique, Shakira. Mai exact, cuplul ar fi încercat să intre în restaurant, dar proprietarul a refuzat să îi servească.

@sab4zo

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
♬ Oh No - Kreepa

Potrivit videoclipului, Clara Chia iese supărată dintr-un restaurant. Cu toate acestea, videoclipul nu oferă prea mult context, astfel că diverși utilizatori ai rețelelor de socializare – și anumite instituții mass-media – speculează că proprietarul este un fan al cântăreței columbiene, motiv pentru care i-ar fi cerut să părăsească localul.

Restauratorul este mai loial Shakirei decât Pique însuși”, Dacă aș fi fost în locul lor, nu i-aș fi scos în oraș, le-aș fi pus toate melodiile Shakirei” sau Își plătesc karma”, au fost câteva dintre comentariile pe care utilizatorii le-au împărtășit pe TikTok.