• Netflix a lansat serviciul Watch Free
  • Poţi să vezi 10 producţii fără să plăteşti
  • Compania are peste 180 de milioane de abonaţi la nivel global

Poți să te uiți gratis la 10 filme și seriale pe Netflix. Compania, care s-a bucurat de o creștere de câteva zeci de milioane a numărului de abonați în pandemie, a lansat un produs pentru cei care nu sunt încă dispuși să plătească.

„Bird Box“, „Stranger Things“ sau „Grace and Frankie“ sunt printre producțiile care pot fi văzute fără abonament. O condiție este necesară: să fie accesat pe calculator sau pe un device care folosește sistemul de operare Android.

Un abonament standard la Netflix costă în România 9,99 euro/lună. Compania nu divulgă numărul de utilizatori pe fiecare țară, dar la nivel global are peste 180 de milioane de abonați.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
NOU TERMINAL PE AEROPORTUL ORADEA
OZEMPIC E OUT
CUM STĂM LA ECONOMIE?
ROMÂNIA ÎMBĂTRÂNEȘTE

Potrivit unui studiu făcut în 2019 de agențiile Initiative și iSense Solutions, circa 20% din populația urbană din România, adică 2 milioane de oameni  ar fi interesați de folosirea unui serviciu de streaming similar cu Netflix sau HBO Go, dar fără reclame.

Netflix a avut venituri de peste 20 de miliarde de dolari la nivel global în 2019, echivalentul a 9% din PIB-ul României.