• Miley Cyrus conduce topul cu „Flowers”, care, de la lansare și până acum are 147 de milioane de difuzări și peste 80.000 de descărcări.
  • Pe locul 2 este „Escapism” al lui RAYE și 070 Shake, iar pe 3 se clasează „Kill Bill” al lui SZA
  • Topul este completat de imnul viral „Boy’s a Liar”, al lui PinkPantheress.

The Official Charts Company vine cu topul internațional al pieselor muzicale și pentru prima dată în istoria clasamentului, primele 5 hituri aparțin femeilor, iar Miley Cyrus conduce topul cu cea mai ascultată și vândută piesă, Flowers.

Suferința e catalizatorul, atât în cazul lui Miley Cyrus și în cazul lui Taylor Swift, se pare că „Flowers” a fost compusă după divorțul său și se bucură de primul loc în top. The Official Charts Company, organizația care face topurile oficiale ale pieselor din Marea Britanie, Irlanda și Franța, a anunțat că imnul de despărțire a lui Miley Cyrus a obținut 147 de milioane de difuzări și peste 80.000 de descărcări în 2023.

De asemenea, are și cea mai rapidă ascensiune din istoria Spotify. Asta îl face cel mai mare cântec din acest an de până acum. Piesa este dedicată fostului său soț Liam Hemsworth și a fost lansată chiar de ziua lui, iar clipul a fost filmat în casa unde Miley ar fi fost înșelată.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Official Charts Company a declarat că Flowers este cel mai longeviv single de pe locul întâi al unei artiste din acest deceniu. A egalat până și cele 10 săptămâni de topuri ale lui Whitney Houston cu „I Will Always Love You” și Rihanna cu „Umbrella”.

„Escapism” al lui RAYE și 070 Shake este a doua piesă din topul din 2023, în timp ce „Kill Bill” al lui SZA se află pe locul al treilea. Top 5 este completat de imnul viral „Boy’s a Liar”, al lui PinkPantheress și de „Anti-Hero” al lui Taylor Swift. Un lucru foarte interesant este că primele cinci cele mai bine vândute single-uri ale anului sunt toate ale unor artiste de sex feminin. Este pentru prima dată când acest lucru se întâmplă în istoria clasamentelor.

Citește și: