• Episoadele recent lansate ale reality show-ului nu au fost atât de bine primite.
  • La proba „Red Light, Green Light”, unii concurenți au stat 7 ore pentru a termina jocul.
  • Concurenții au stat nemișcați multe ore, în condiții de temperatură joasă.

Premiera „Squid Game: The Challenge” a atras ura fanilor. Episoadele recent lansate ale reality show-ului nu au fost atât de bine primite.

Fanii spun că premisa reality show-ului a fost exact aceeași cu drama coreeană. Mai mult decât atât, fanii se plâng că acest reality show nici măcar nu a fost dorit, iar banii producției pentru această serie ar fi putut fi folosiți pentru sezonul 2 al dramei originale. Telespectatorii au fost dezamăgiți de modul în care Netflix a decis să creeze un joc care critică capitalismul.

Și sunt probleme care se pun deasupra sumei colosale pe care o primește câștigătorul, și anume 4,56 de milioane de dolari – condițiile. Concurenții au spus că au fost nevoiți să stea nemișcați multe
ore, asta pentru a ușura fluxul producției. Nu asta ar fi fost cea mai mare problemă, ci temperatura. A fost chiar un caz în care un concurent s-a plâns că a făcut hipotermie. De exemplu, în jocul „Red Light, Green Light”, cel cu păpușa care se întoarce, un fel de „1,2,3 la perete stai”, unii concurenți au stat 7 ore pentru a termina proba. Practic, asta se întâmplă „când ai un concept dar nu ai viziune” – încheie fanii seriei.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CUM TRATEZI DEPRESIA

Citește și