• Primele 5 episoade din „Squid Game: The Challenge” au fost lansate astăzi de Netflix.
  • 100.000 de persoane au vrut să facă parte din proiect, doar 456 au avut șansa.
  • Printre concurenți se află și fostul gladiator Michael Van Wijk, în vârstă de 70 de ani.

Pe 29 noiembrie Netflix mai postează încă 4 episoade, finala apare pe 6 decembrie. Recreația virală Squid Game a lui Mr. Beast adună în prezent 534 mil. de vizualizări.

Squid Game, serialul care a adunat peste 1,65 miliarde de ore de vizionare în prima lună, devine inspirație pentru un reality show. Primele 5 episoade din „Squid Game: The Challenge” au fost lansate astăzi de Netflix.

Vedem 456 de concurenți care luptă unul împotriva celuilalt, prin diverse jocuri. Costumele și decorul arată exact ca în serial, de la treningurile numerotate ale jucătorilor până la uniformele roz aprins ale gardienilor. Un concurent a mărturisit că jocul este sălbatic, dar nimeni nu este împușcat. Regizorii s-au ajutat de sacii de cerneală care explodează și imită stropii de sânge atunci când un jucător este eliminat. Premiul este la fel de mare ca tensiunea din show, de patru milioane şi jumătate de dolari.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Participanților li s-a oferit de a își elimina adversarii. Alianțe s-au format și cei considerați o amenințare au plecat acasă. MR. Beast este primul care a recreat Squid Game în viața reală. S-au auzit multe zvonuri, dar MR. Beast spune că nu a fost implicat în mini seria platformei, dar i se pare amuzant faptul că a învățat atât de multe despre universul Squid Game în filmările sale, încât ar fi putut aduce un ajutor enorm producției. Videoclipul lui- Squid Game In Real Life! adună în prezent 534 de milioane de vizualizări.

Citește și