PREMIILE BAFTA. Comediantul Richard Ayoade a spart gheața cu prima glumă despre Will Smith

FOTO: Hepta
  • Comediantul a găzduit ceremonia de onoare a celor mai bune contribuții britanice și internaționale la televiziune la Royal Festival Hall din Londra.
  • Difuzată pe BBC One, premiile BAFTA TV l-au văzut pe popularul comedian găzduind seara plină de farmec pentru al doilea an.
  • În timp ce glumea despre celebra seară a premiilor, Richard a comentat: „Nu vă faceți griji, nu vă voi folosi fețele ca punchline sau punchbags, ați suferit destul.

Richard Ayoade, gazda Premiilor Bafta TV 2022, nu a pierdut timpul și în primele minute ale discursului său de deschidere a evenimentului a făcut o glumă despre palma lui Will Smith la Oscar, scrie The Independent.

Comediantul a găzduit ceremonia de onoare a celor mai bune contribuții britanice și internaționale la televiziune la Royal Festival Hall din Londra.

Ayoade a spus publicului: „În 1955, erau doar șase categorii. Abia dacă aveai suficient timp pentru a te ridica de pe scaun și a pălmui pe cineva înainte ca întreaga ceremonie să se încheie.”

Difuzată pe BBC One, premiile BAFTA TV l-au văzut pe popularul comedian găzduind seara plină de farmec pentru al doilea an. În timp ce a salutat vedetele „exagerat de filmate”, bărbatul de 44 de ani a asigurat publicul că nimeni nu va fi pălmuit.

Toatea astea vin după ce Oscarurile din 2022 l-au surprins pe actorul Will Smith ridicându-se de pe scaun și lovindu-l pe comicul Chris Rock, după ce a făcut o glumă despre Jada Smith.

În timp ce glumea despre celebra seară a premiilor, Richard a comentat: „Nu vă faceți griji, nu vă voi folosi fețele ca punchline sau punchbags, ați suferit destul.

Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul din Regele Richard. Ulterior și-a cerut scuze pentru comportamentul său și, ulterior, a demisionat de la Academia de Arte și Științe Cinematografice de la Hollywood.