• Premiile Emmy din acest an au onorat memoria titanilor din televiziune care au murit în ultimul an.
  • Charile Puth și The War and Treaty au interpretat piesa „I’ll Be There for You”, în memoria lui Matthew Perry.
  • Organizatorii au recunoscut că nu toate celebritățile care au murit în acest an vor fi prezentate în omagiul lor, invocând constrângerile de timp.

Ediția din acest an a Premiilor Emmy a adus un omagiu numeroșilor artiști și creatori de televiziune care au murit în ultimul an, într-un segment emoționant „In Memoriam”, scrie ET.

Segmentul a fost prezentat de Rob Reiner și Sally Struthers, care au început prin a-i aduce un omagiu lui Norman Lear – producătorul revoluționar, cunoscut pentru crearea serialelor All in the Family, Sanford and Son, One Day at a Time și multe altele, și pentru că a schimbat modul în care televiziunea a abordat subiecte tabu. De-a lungul carierei sale – înainte de a muri pe 5 decembrie 2023, la vârsta de 101 ani – Lear a câștigat șase premii Emmy, dintr-un total de 18 nominalizări.

După ce i-au onorat moștenirea, cei doi l-au prezentat pe Charlie Puth și duo-ul muzical The War and Treaty, care au oferit o interpretare frumoasă a piesei „See You Again”, în timpul omagiului.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Un omagiu deosebit de emoționant a fost pentru Matthew Perry, starul din Friends, care a murit la domiciliul său pe 28 octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani. Perry a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy și s-a bucurat de o carieră aclamată în televiziune, care a lăsat o amprentă de neșters în peisajul divertismentului.

Când a venit momentul să îl onoreze pe Perry, Puth și The War and Treaty au făcut tranziția de la primul lor număr la o interpretare profund emoționantă a piesei „I’ll Be There for You”, emblematicul cântec al serialului.

Printre numeroasele vedete decedate care au fost omagiate în timpul emisiunii de luni se numără Angela Lansbury, starul din Murder She Wrote, care a murit pe 11 octombrie 2022 la vârsta de 96 de ani, legenda emisiunilor de jocuri Bob Barker, care a murit pe 26 august 2023 la vârsta de 99 de ani, jurnalista TV veterană Barbara Walters, care a murit pe 30 decembrie 2022 la vârsta de 93 de ani, și actorul din Brooklyn Nine-Nine, Andre Braugher, care a murit pe 11 decembrie 2023, la vârsta de 61 de ani.

Segmentul „In Memoriam” din acest an a fost greu de realizat pentru producătorii Emmy, având în vedere că amânarea din septembrie până în ianuarie a însemnat un număr mai mare de celebrități cărora să le aducă un omagiu.

Ca de obicei, organizatorii au recunoscut că nu toate celebritățile care au murit în acest an vor fi prezentate în omagiul lor, invocând constrângerile de timp. În efortul de a-i respecta și onora pe toți cei care au murit, Emmy menține un tribut extins „In Memoriam” pe site-ul lor.

Citește și