• Charlie Puth a postat un tweet pe care fanii îl văd ca pe o „confirmare” a zvonurilor.
  • Fanii consideră că versurile melodiei „Attention” sunt despre Selena Gomez.
  • S-a zvonit anterior că Puth și Gomez ar fi fost într-o relație, în anul 2016.

Charlie Puth a postat săptămâna trecută un tweet care ar putea fi referitor la Selena Gomez. Deși a fost șters, tweet-ul lui Charlie se referă la melodia sa, lansată în 2017: „Attention chiar este despre ceea ce crezi că este”.

Mai multe zvonuri sugerau că melodia „Attention”, interpretată de Puth, a fost scrisă despre Selena. Tweet-ul lui Puth nu face decât să accentueze sau chiar să confirme teoriile fanilor. Mai mult, Selena Gomez a reprezentat un subiect destul de important în ultimele luni. Fie că este vorba de faptul că artista a devenit cea mai urmărită femeie pe Instagram sau despre disputa ei cu Hailey Bieber, în ultimele săptămâni Selena a apărut în multe dintre titlurile care au circulat pe internet. 

Din cauza acestei sincronizări, fanii au considerat că Puth nu face decât să confirme zvonurile deja existente. Primul zvon este despre perioada din 2016, în care Charlie Puth și Selena Gomez petreceau destul de mult timp împreună. Tocmai de aceea, fanii au presupus că cei doi ar putea avea o relație.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Speculațiile au început după ce Charlie și Selena au interpretat piesa „We Don’t Talk Anymore” live, în vara anului 2016. Pe scenă, cei doi păreau să aibă o chimie greu de egalat. Evenimentul a avut loc într-o perioadă în care Selena Gomez era despărțită de Justin Bieber, conform BuzzFeed.

Deși Puth și Gomez au insistat de mai multe ori că sunt doar prieteni, zvorurile au fost alimentate din nou în anul următor, 2017. Charlie Puth și-a lansat piesa „Attention” cu doar câteva luni înainte ca Selena și Justin să-și anunțe împăcarea în mod public. Mai mult, este cunoscut faptul că versurile melodiei „Attention” sunt destul de aspre.

Citește și:

Viața anticarului care nu și-a spălat așternuturile niciodată. Experții recomandă spălarea lor o dată pe săptămână

Katy Perry și Orlando Bloom renunță la alcool timp de trei luni: „Am făcut un pact cu partenerul meu și vreau să mă las”

Netflix promovează documentarul lui Lewis Capaldi. De ce apare o fotografie cu Liz Truss pe panoul publicitar