• Lewis a postat pe Twitter o poză cu panoul publicitar care promovează noul său documentar.
  • Netflix i-a răspuns cântărețului, însă încă nu se știe dacă situația a fost intenționată sau accidentală.
  • Capaldi a adresat în trecut asemănarea sa cu Liz Truss în tinerețe.

Un panou publicitar care promovează documentarul lui Lewis Capaldi o înfățișează pe Liz Truss, politician al Marii Britanii. Lewis Capaldi a adresat confuzia cauzată de imaginea de pe panoul publicitar pe Twitter, într-o manieră cât se poate de amuzantă.

Cântărețul și compozitorul Lewis Capaldi, în vârstă de 26 de ani, este subiectul filmului „How I’m Feeling Now”. Documentarul urmează să fie lansat pe Facebook în doar câteva zile. Înainte de lansare, documentarul a fost promovat prin diverse reclame. Printre acestea se numără și panoul publicitar din Londra, care o înfățișează pe Liz Truss, om politic englez.

Cântărețul a postat pe Twitter marți, 28 martie, o fotografie ce surprinde panoul publicitar care promovează documentarul. Acesta include o fotografie cu Liz, în vârstă de 47 de ani, realizată la o conferință politică la aceasta care a participat în 1994. Lângă tânăra Liz este scris cu majuscule numele cântărețului, alături de „How I’m feeling now”, titlul documentarului.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Lewis Capaldi pare să facă haz de necaz în aceasta situație, scriind „Ffs, cine se ocupă de panourile publicitare la Netflix trebuie concediat”. Nu este clar încă dacă panoul a fost o glumă sau o greșeală, scrie Mirror. Cu toate acestea, Netflix a răspuns tweet-ului cu mesajul: „Am avut o cursă bună”.

Cel mai probabil, afișul vine ca o reacție, după ce fanii au observat și comentat asemănarea dintre Lewis și Liz. Cântărețul a adresat această asemănare printr-o postare pe Twitter, chiar anul trecut. Un fan al său a distribuit o fotografie cu Liz la începutul carierei ei, felicitându-l pe Lewis Capaldi „pentru că a devenit prim-ministru”. El a scris înapoi: „De ce semăn cu atâtea femei din politică?”.

Citește și:

Mark Hamill își va folosi vocea într-o aplicație care îi avertizează pe ucraineni de rachetele rusești care se apropie

Prag valoric de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu. Declarațiile Ralucăi Turcan

Microsoft are planuri mărețe: actualizări majore pentru „Windows 12″ și o securitate mai bună