• Documentarul va oferi o privire în culise asupra vieții personale a lui Ed Sheeran.
  • Documentarul va fi disponibil la nivel global pe platforma Disney+.
  • Ed Sheeran este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume.

Disney a anunțat luni (20 martie) că va lansa pe 3 mai un documentar în patru părți intitulat ,,Ed Sheeran: The Sum of It All” , care prezintă povestea lui Ed Sheeran spre celebritate, viața sa personală și inspirația din spatele hiturilor sale.

Documentarul va fi disponibil la nivel global pe platforma Disney+.

Potrivit descrierii oferite de Disney, Documentarul spune povestea unui ,,copil bâlbâit” care a devenit una dintre cele mai mari vedete ale muzicii mondiale.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ed Sheeran este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume, cu peste 150 de milioane de înregistrări vândute la nivel global.

Serialul original Disney+ va cuprinde conținut exclusiv din arhiva personală a lui Sheeran și interviuri cu cei dragi lui.

Toate cele patru episoade (,,Love”, ,,Loss”, ,,Focus” și ,,Balance” ) vor fi disponibile în ziua lansării.

,,Întotdeauna am fost foarte rezervat în ceea ce privește viața mea personală și privată; singurul documentar pe care l-am făcut vreodată a fost unul care s-a axat pe compunerea cântecelor mele” , spune Sheeran într-un comunicat de presă, citat de Billboard.

O incursiune în culisele vieții personale a lui Ed Sheeran

,,Disney m-a abordat pentru a face documentarul și am simțit că este momentul potrivit să deschid ușa și să las oamenii să intre. Sper ca ei să se bucure de el” .

,,În acest documentar, vom dezvălui o latură a lui Ed Sheeran pe care fanii nu au mai văzut-o până acum. Am creat ceva cu adevărat autentic și personal, care nu numai că va distra publicul, ci îl va inspira să viseze măreț și să își urmeze pasiunile” , spune președintele Disney Branded Television, Ayo Davis.

Noul single al lui Sheeran, ,,Eyes Closed” , este așteptat vinerea aceasta (24 martie), iar noul său album va apărea pe 5 mai.

Documentarul va oferi o privire în culise asupra vieții personale a lui Ed Sheeran și a modului în care a reușit să depășească obstacolele în calea carierei sale muzicale. Va explora și procesul creativ al artistului, inspirația din spatele muzicii sale și colaborările cu alți artiști de top din industrie.

,,Ed Sheeran: The Sum of It All” este regizat de la duo-ul Johnnie Walker și Matthew Askem, care au mai colaborat la producția documentarului ,,George Michael: Freedom”.

Documentarul va fi disponibil pe Disney+ începând cu 3 mai și va fi împărțit în patru episoade de o oră.