• Comercianta de antichități, Cornelia Bayley, a recunoscut că nu și-a spălat „niciodată” așternuturile și cu siguranță nici salteaua, despre care a estimat că este veche de 100 de ani.
  • Cornelia Bayley locuiește într-un conac din nordul Țării Galilor, din secolul al XVII-lea.
  • Mulți experți spun că ar trebui să vă spălăm lenjeria de pat o dată pe săptămână, sau cel puțin o dată la două săptămâni.

Comercianta de antichități, Cornelia Bayley, care este pensionată, a recunoscut că nu și-a spălat „niciodată” așternuturile și cu siguranță nici salteaua, despre care a estimat că este veche de 100 de ani, scrie Mirror.

Mulți experți spun că ar trebui să vă spălăm lenjeria de pat o dată pe săptămână, sau cel puțin o dată la două săptămâni, deoarece poate deveni rapid un centru de colectare a murdăriei, acarienilor, celulelor moarte ale pielii și transpirației.

Recomandări

UNGARIA E OUT
KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
SPORTIVII ROMÂNI SE PREGĂTESC DE J.O.
PRINȚUL PHILLIP AR FI IMPLICAT ÎN AFACEREA PROFUMO
MARINA SUA ARE PROBLEME DE 132 MLD $

Cornelia Bayley, care locuiește într-un conac din nordul Țării Galilor, din secolul al XVII-lea, a apărut în 2013 în emisiunea Obsessive Compulsive Cleaners de la Channel 4. Atunci în vârstă de 74 de ani, comerciantul de antichități se străduia să întrețină singur conacul cu 10 dormitoare, spunând că a făcut curățenie doar de câteva ori în 29 de ani.

În cadrul emisiunii doi tineri, Dan și Hayley, au vizitat-o pentru a o ajuta să curețe casa. Aceștia au rămas șocați de afirmațiile femeii legate de faptul că nu și-a spălat niciodată așternuturile, dar și de condiția în care era întreaga casă.

Unul dintre lucrurile pe care Cornelia le-a spus clar când Dan și Hayley au vizitat-o a fost că nu au voie să folosească niciun produs de curățare – doar apă și un burete. Atunci când a spus Cornelia acest lucru, Hayley a întrebat: „Nu distruge bacteriile atunci, nu-i așa?”, la care proprietara a răspuns: „Bacteriile pot trăi aici, nu-mi pasă absolut deloc”.

Citește și: