• Selena Gomez a cerut să se pună capăt freneziei din jurul unui presupus conflict între ea și Hailey Bieber.
  • Zvonurile privind tensiunile dintre vedeta pop, Bieber și prietena ei Kylie Jenner au apărut după ce fanii au afirmat că cele două și-au bătut joc de Gomez luna trecută.
  • Gomez, care și-a îndemnat anterior fanii să „fie mai blânzi”, a făcut acum mai multe mențiuni pe Instagram Stories.

Selena Gomez a cerut să se pună capăt freneziei din jurul unui presupus conflict între ea și Hailey Bieber. Zvonurile privind tensiunile dintre vedeta pop americană, Bieber și prietena ei Kylie Jenner au apărut după ce fanii au afirmat că cele două și-au bătut joc de Gomez într-un Instagram Story luna trecută.

Gomez, care și-a îndemnat anterior fanii să „fie mai blânzi”, a împărtășit acum o declarație pe Instagram Stories. „Hailey Bieber m-a contactat și m-a anunțat că a primit amenințări cu moartea cu o atitudine plină de ură”, a scris ea. „Nu este ceea ce susțin eu. Nimeni nu ar trebui să experimenteze ură sau hărțuire”. Ea a concluzionat: „Întotdeauna am pledat pentru bunătate și chiar vreau ca toate acestea să înceteze”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Într-un alt comentariu pe TikTok, Gomez a spus: „Vă rog, vă rog să fiți mai blânzi și să luați în considerare sănătatea mintală a altora. M-am simțit afectată și vreau doar binele tuturor. Toată dragostea mea.”

Foto- Selena Gomez/Instagram

Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, fanii au răscolit conturile de socializare ale lui Hailey pentru a găsi presupuse „dovezi” că ar fi copiat-o pe Gomez sau că și-ar fi bătut joc de ea online.

De-a lungul anilor, relația dintre Selena Gomez și Hailey Bieber a stârnit controverse în rândul fanilor din cauza relației anterioare a lui Gomez cu cântărețul Justin Bieber, care acum este căsătorit cu Hailey. Gomez și Justin au avut o relație care a durat opt ani. El și Baldwin au anunțat că s-au logodit la doar câteva luni după ce el și Gomez s-au despărțit definitiv.

Citește și