• Gomez le-a împărtășit celor 402 de milioane de urmăritori pe Instagram poze din timpul petrecut pe platourile de filmare.
  • În imagini, Gomez era radiantă în timp ce purta rochia de mireasă.
  • Gomez o înfățișează pe Mabel Mora în serialul de succes.

Selena Gomez a fost văzută recent pe platoul de filmare al filmului „Only Murders in the Building”, filmând într-o rochie de mireasă superbă, fără mâneci, din dantelă, cu un voal alb și mănuși asortate, conform Yahoo.

Gomez – care o înfățișează pe Mabel Mora în serialul de succes – se plimba pe străzile orașului New York, alături de colegii săi, Steve Martin și Martin Short. „De parcă ar fi fost pe punctul de a o plimba pe culoar.” Ghici ce tocmai s-a întâmplat!”, a scris Martin la postarea sa. Martin a împărtășit, de asemenea, o fotografie cu Gomez și a subtitrat tweet-ul: „Se pare că s-a întâmplat și asta”.

Tot marți, Gomez le-a împărtășit celor 402 de milioane de urmăritori pe Instagram poze din timpul petrecut pe platourile de filmare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Doar o zi obișnuită la serviciu”, a scris ea la postare, etichetând contul de Instagram „Only Murders in the Building”. În imagini, Gomez era radiantă în timp ce purta rochia de mireasă. Avea mâinile în aer în timp ce ținea o Coco-Cola, purtând cizme albe Dr. Martens.

Vedeta a făcut un videoclip cu un sunet viral de pe TikTok care spunea: „Urăsc asta, când fetele spun: Doamne, iubitul meu nici nu știe că exist. Fată, dragostea mea nici măcar nu există!”. Gomez a subtitrat videoclipul cu: „Sunt încă aici, căutându-l”

Videoclipurile Selenei au venit după ce au circulat zvonuri că ea se întâlnește cu muzicianul Chainsmokers Drew Taggart, în vârstă de 33 de ani. Taggart și prietena lui, Eve Jobs, s-au despărțit la începutul acestui an. O sursă a declarat pentru US Weekly că „nu încearcă să-și ascundă romantismul furișându-se în cluburile numai pentru membri. Sunt atât de afectuoși și se distrează mult împreună. Selena cu greu își poate ține mâinile de pe el”.

Citește și