• Deși are milioane de urmăritori, Selena a declarat recent pentru Vanity Fair că s-a retras din social media și că are doar aplicația TikTok pe telefon.
  • Vedeta a adăugat că a fost rănită de comentariile „răutăcioase” ale trolilor și, de asemenea, a considerat că folosirea prea mult a platformelor este o „pierdere de timp”.
  • Selena, în vârstă de 30 de ani, a fost anterior cea mai urmărită femeie de pe site, în 2019.

Selena Gomez a depășit-o pe Kylie Jenner și a devenit din nou cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Fosta vedetă Disney a adunat 381 de milioane de urmăritori pe platforma de partajare a fotografiilor, depășindu-i pe cei 380 de milioane ai lui Kylie.

Selena, în vârstă de 30 de ani, a fost anterior cea mai urmărită femeie de pe site, în 2019, înainte ca Ariana Grande să o devanseze, iar Kylie, în vârstă de 25 de ani, să le depășească ulterior. Mulți dintre fanii cântăreței s-au bucurat de această veste, proclamând-o pe Selena „regina Instagramului”.

Luând pe Twitter, un utilizator a scris: „Selena Gomez este din nou cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Regina s-a întors!”. Un alt utilizator a spus: „S-a întors pe tronul ei. Selena, regina Instagramului!”, în timp ce un al treilea a numit-o: „Regina OG a Instagramului”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Un al patrulea a spus: „Selena Gomez este acum cea mai urmărită femeie artistă de pe Instagram și Tiktok. O regină globală”.

Deși are milioane de urmăritori, Selena a declarat recent pentru Vanity Fair că s-a retras din social media și că are doar aplicația TikTok pe telefon. Vedeta a adăugat că a fost rănită de comentariile „răutăcioase” ale trolilor și, de asemenea, a considerat că folosirea prea mult a platformelor este o „pierdere de timp”.

Ea a spus: „Oamenii pot să mă facă urâtă sau proastă și eu sunt ca și cum aș spune: „Mă rog. Dar acești oameni devin detaliați. Ei scriu paragrafe atât de specifice și răutăcioase. Aș fi plâns în mod constant. Aveam mereu anxietate… Nu mai puteam să fac asta. Era o pierdere de timp”.

„Există lucruri minunate în social media – să te conectezi cu fanii, să vezi cât de fericiți și entuziasmați sunt și poveștile lor. Dar, de obicei, acest lucru este filtrat [pentru mine acum]. Am creat un sistem. Tot ceea ce fac îi trimit asistentului meu care le postează. În ceea ce privește comentariile, echipa mea va pune laolaltă câteva lucruri care sunt încurajatoare”.

Ea a creat acum un „sistem” prin care are un asistent care servește drept barieră între ea și comentarii, postând în numele ei.